Fredagskväll.

Förr betydde det mys! Alla barnen tittade på Disneydags och de fick godis. Jag lagade lite god mat och drack lite vin. Fredagsmys.
Fredagskvällar betyder inte samma sak längre. Nu när jag o gubben är ensamma och han är den ende som kan äta så blir det inte så märkvärdig. Kanske inte köttbullar o makaroner,men heller inga lyxiga maträtter. Och vin dricker vi inte heller. Nästan aldrig iallafall... Lars tar på sin höjd nån whiskey.
Nu bor ju min son här i vår källare. Han sköter sig mest själv. Men kommer oftast upp och äter. Han är inte heller särskilt intresserad av mat,han är nöjd om han blir mätt. Precis som Lars.
Och på tal om Lars,han o Ebba är ju i Nerja nu. Och bilderna de skickar gör nästan att jag ångrar att jag inte följde med. Vädret verkar vara fantastiskt. Men jag hade inte orkat åka iväg nån vecka sådär bara... Tyvärr.
Och det går absolut ingen nöd på mig här hemma. Jag trivs i mitt eget sällskap. Och skulle det "hända nåt" så har jag ju Marcus i källaren och våra grannar här intill kommer direkt om jag ringer.
Lars är förstås orolig när han lämnar mig ensam men jag försöker få honom att förstå att det inte är nån fara. Jag hoppas verkligen att han och Ebba kan njuta och ta det lugnt därnere nu. Jag tror att de behöver det bägge två. 
Ikväll känner jsg mig lite "wild and crazy". Med betoning på "crazy"
Jag tänker inte kolla på TV!!! Det finns inga program jag vill se där ikväll. Är så innerligt trött på alla dessa lekprogram. Ikväll är det "bäst i test" t.ex. Det lockar inte alls!! "Smartare än en femteklassare" är ett annat sånt program som jag blir galen av. Fyran bjuder på Talang. Det har jag inte följt så jag vet inget om dem som verkar vara i final nu.
Men nästa fredag!!!!
Jippi!!! Hurra!!!
Då börjar "Lets dance"!!!! Ååååå vad jag längtar!!
Men ikväll bojkottar jag TVn. Istället har jag redan gjort mig i ordning för natten,kopplat mig till pumpen som ska få fylla mig med näring. Ligger skönt i min säng och nu ska jag sätta igång min bok på Storytel och fortsätta med min knäppa bild/målning med water color 


Den ska alltså "målas" med vatten sen och då blir det en helt annan karaktär på bilden.
Det är så grymt kul!!
Bättre än alla lekprogram i hela världen

Gillar

Kommentarer

Anita Fjäder
Anita Fjäder,
Älskar din teckning! Så mycket fantasi och glädje i den! Kramanitafeather.blogg.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229