Fredagskväll...

Kvällen,ja t.o.m natten är här. Jag har tillbringat kvällen i min fåtölj. Lars har fått hela soffan för sig själv. Han kom ner i eftermiddags. Vi har inte varit särskilt aktiva. Vi har slappat framför TVn. Haft en skön fredagskväll helt enkelt.
Jag hällde upp lite vin. Det står kvar ute på bordet. Jag smuttade på det men det var inte så gott. Det fick bli bubbelvatten istället.
Jag brukar ju berätta att jag saknar ”smaker”. Men när jag så stoppar nånting smakrikt och gott i munnen så upptäcker jag,till min förvåning,att det visst inte är så gott som jag trott och föreställt mig. Jag blir nästan alltid besviken.
Rödvin och kaffe är två typiska exempel på det. Smaker jag älskat i många år men som nuförtiden är ganska äckliga. Det är bara om jag tvingar i mig mer än nödvändigt som det kan smaka lite gott efter en stund. När smaklökarna vant sig liksom... Men det verkar ju ganska korkat att tvinga mig själv att dricka en massa vin bara för att det ska bli gott. Följderna blir ju säkert ganska hemska...
Äh nu får jag nog ta och avsluta detta och försöka sova istället.
Godnatt.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229