...fortsättning....

Blev tvungen att publicera det jag skrev innan...jag är ju inte så teknisk,hm....
Bad jag ville ha fram var att folk kommer att se den där pigga Ursula men veta att jag inte jobbar o kommer att tycka att jag är en snyltare o svikare!! Man ska inte vara sjukskriven o samtidigt gå runt o se pigg ut!! Då är det nåt fel!! Det är så här allt känns o det är pga sånt här som jag har svårt att acceptera att jag är sjuk o att jag inte kan jobba mer!!
Jag skäms för att jag inte gör rätt för mej! Och för att jag går runt o ser "normal" ut (ja förutom m kryckan förstås!)
Därför skäms jag nästan ännu mer för att jag tror att jag kommer att fixa att vara utan jobb. Som om jag VILL vara hemma...
Men jag tror faktiskt att jag kommer att ha fullt upp med att "bara" vara hemma! Jag har massa projekt i mitt huvud! Jag kommer att vara strukturerad. Ha vissa "arbetstider" o tid till vila o "nöje".
Nu när jag VET så kan jag börja planera mer. Innan visste jag inte vad som skulle hända med mej,skulle jag börja jobba? När? Hur mkt? Skulle jag bli omplacerad? Vart? Hur??
Jag kunde inte riktigt ta tag i nånting när allt var så osäkert o "luddigt".
Nu vet jag vad jag har att rätta mej efter. Nu anpassar jag mitt liv efter mina nya förutsättningar. Jag tror jag fixar det här! Nu ska jag lära mej att leva med ibm på ett nytt sätt!
IDAG ÄR BÖRJAN PÅ RESTEN AV MITT LIV!!

Gillar

Kommentarer

Bitte,
ÄNTLIGEN!!! Härligt att du tänker så, kram.
attlevamedibm.blogg.se