Fortfarande trött.

Tröttheten jag känner känns inte som en vanlig trötthet,som den man känner när man inte är utvilad eller har ansträngt sig. Nej den är tyngre liksom. Det går inte att sova bort den. Men jag vilar så mycket jag bara kan.
Jag har inte gjort mer än absolut nödvändigt idag. Eller jo...vi stack iväg och handlade inför midsommar. Det var skönt att ha två hjälpredor med sig. Jag kunde köra med mina barn och säga: hämta det! Hämta en sån! osv... Så himla smidigt med barnarbetare😂hihi nä jag skojar. De är ju vuxna nu. (tror dom! I mina ögon är de fortfarande mina små barn 🥰)
De har mest umgåtts med varandra och hittat på grejer tillsammans idag,vilket passade mig väldigt bra. Jag har ju varit så trött.
Så med lite lättare samvete har jag kunnat vila idag. Jag har inte känt att jag behövt roa nån och försökt hitta på saker att göra. Vilket jag annars alltid känner. Av nån märklig anledning så tror jag alltid att det är MITT ansvar att se till att alla har det bra,att ingen har tråkigt,att det finns nåt att göra,nåt att äta och nåt att dricka.
Och nu när jag inte längre orkar riktigt så mår jag nästan lite dåligt och känner mig elak och egoistisk. Jag får oerhört dåligt samvete ifall nån har tråkigt eller är hungrig....
Jag har bestämt mig för att överlämna allt ansvar på midsommar till mina barn i år!!
Det känns bra. Det låter bra. Förnuftigt och klokt.
Den stora frågan är dock ifall jag klarar av att hålla det löftet.
Jag är tveksam...
Jag kommer inte kunna låta bli att lägga mig i både det ena och det andra. Få dåligt samvete ifall det fattas nånting...
Jag ska försöka stålsätta mig.
Jag är äckligt trött!! Usch... Jag mår rent illa🥴
Jag får nog släcka och blunda😴
Godnatt.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229