Försommarmorgon.

Det verkar som att jag kommer att få lida för gårdagen ett tag. Det är så tråkigt... Jag vill ju också kunna vara med och göra nånting skoj ibland. Men jag kanske får tänka om. Acceptera att jag ska hålla mig hemma. Det är ju här jag mår bäst (om än inte alltid bra) Om jag ska må bäst så borde jag ju vara i Spanien,hihi. Hela tiden!!

Just nu känns det inte ens som att vara i stugan är nåt av de bästa alternativen. Jag valde ju bort stugan förra sommaren. Jag klarade inte av att vara där för jag ville inte visa mig ens på tomten med en slang på magen. I år är slangen borta och jag tror att jag klarar av att gå i bikini på tomten. Men det är nånting med sommaren i stugan som känns motigt... Stugorna ligger tätt. Det finns grannar överallt. Grannar som hörs och som har koll. Och känslan av att vara tvungen att följa ett visst mönster,bete sig på ett visst sätt,ha det så fint. Annars tycker grannarna si eller så om en... Gräset ska vara kortklippt,det ska finnas blommor i blomlådor och krukor... Det stressar mig. Att vara i stugan är inte bara en plats för njutning. Det ger mig istället ångest. Ibland känner jag bara att jag har lust att skita i att vara där på sommaren över huvud taget! Tacka vet jag hösten och vintern. När man är ganska ensam i området och ingen behöver bry sig om en... Då njuter jag. 
I år kommer jag inte att ha tid att åka dit förrän tidigast till midsommar. Men jag vet inte om jag vill vara där just då. Kanske åker jag dit efteråt,när det lugnat ner sig. Så kan jag vara där några veckor tills den stora semestern drar igång. Kanske...
Gårdagen slet inte bara på min kropp. Nej,jag pratade ovanligt mycket också. Vi träffade ju så mycket folk och det var ju så roligt att prata med vänner från förr. Men mot slutet så kände jag hur ansträngande det blev. Jag tyckte själv att jag pratade otydligt och nästintill grötigt. Jag fick liksom ta i... Det gjorde mig trött.
Idag vill jag nog helst bara vara tyst. Ligga ner och vara tyst.
Vädret är vackert och jag tror att en dag i en solstol är perfekt för mig. 
När jag nu ligger i min säng och äter så har jag detta framför mina ögon.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229