Försöker ju så förtvivlat!

Jag ville känna samma sak idag som jag gjorde igår. Dvs att jag kände mig nöjd med mitt dagsverke. 
Så tanken var att göra en liten insats i mitt överfulla förråd i källaren. Jag blev faktiskt lite sugen när jag var och duschade i morse. Så jag bestämde mig för att gå tillbaka till källaren efter min lunchvila. 
Och nu har jag varit där.
Det funkar fan inte!!!
Jag blir så ledsen och besviken. För det första känns det som att jag spelar rysk roulette varje gång jag går NER för trappan! Jo det är sant! Att gå upp är svårt och tungt,att lyfta benet är nästan omöjligt. Och jag går böjd framåt. Det går sakta.....
När jag går ner så känns det som att benet ska vika sig hela tiden och jag håller på att ramla ner för trappan! Det är fruktansvärt otäckt!! Jag är livrädd!!
När jag stod i källaren och plockade med mina grejer så skakade min vänsterhand av ansträngning och när jag böjde mig framåt kändes det som att halsen krampade och jag kunde inte svälja. Jag satte saliv i halsen och fick försöka hosta upp det,kräktes lite och fick ge upp!!
Jag fixar banne mig inte det här!
Jag känner mig så fruktansvärt lat och värdelös när jag inte gör nånting vettigt om dagarna! Jag är rädd för att bli betraktad som oduglig och lat. Finns det nåt värre skällsord än LAT???! I min värld är det det värsta man kan va! Det är väl därför jag mår så dåligt av att känna mig just lat.
Men jag är inte lat. Jag ger bara upp så fort jag stöter på motstånd. Jag orkar inte må dåligt mer så så fort jag gör nånting som får mig att må sämre så tvärvägrar jag!! 
Jag har en stor önskan: Jag vill få hjälp med att rensa ut mina förråd och garderober!! Min plan är att samla alla mina ungar en helg och så får de hjälpa till. Fylla en container med skräp och packa allt som ska skänkas och ställa nånstans där nån second handbutik kan komma och hämta det.
För jag börjar inse en grej!
Jag kommer aldrig att orka göra det själv
Jag är fast,inlåst,i en kropp som vägrar göra det jag vill... Den lever liksom sitt eget liv...parallellt med mitt...
Fan vad jag är trött på att vara sjuk!!
Inte nog med att mina muskler protesterar när jag försöker vara duktig. Andningen som jag tycker jag har vant mig vid någorlunda nu,den håller också på att jävlas när jag försöker göra nytta!!
Fattar ni hur förbannat tråkigt det är att vara såhär sjuk?!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229