Förbannad

Den som läser denna smått dystra blogg med någorlunda regelbundenhet vet ju att jag länge dragits med värk kring min bål. Jag har nämnt det lite då o då men långtifrån så mycket och ofta som jag verkligen har ont. Så äntligen har det börjat avta. Jag har inte haft ont under dagtid på ett bra tag nu. Värken har kommit på kvällarna när jag sätter mig tillrätta framför Tvn. Men de senaste dagarna har även den värken avtagit mer o mer.
Så ställde jag mig och målade på några tavlor nu på förmiddagen. Jag har inte tagit mig tid till det på länge nu. Har hela tiden haft andra saker som fått gå före.... Men så känner jag att jag ”borde” avsluta de tavlor jag börjat på så att jag kan städa undan alla målargrejer. De står dock inte framme men jag har dem i köket. Och planen är att få bort dem därifrån.
Som sagt; jag ställde mig i köket och målade en liten stund. Mellan 39-45 minuter bara.
Och vad händer????
Jag ligger nu här i min säng,kopplad till min pump med smärta kring min bål på precis samma sätt som det jag nyss sluppit...
Och jag frågar mig irriterat:
”VARFÖR????!!?”
När jag står i köket och lagar mat får jag ju inte ont. Varför får jag det när jag målar då??!
Kanske för att jag böjer mig på ett speciellt sätt när jag pillar med detaljer...vad vet jag..? Jag konstaterar bara detta faktum! Och det gör mig så arg!!!
Just nu gör det t.o.m ont när jag andas...fan!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229