Följder av en liten shoppingrunda.

Nyss hemkommen ifrån en liten shoppingrunda ligger jag här i min säng och kroppen skulle vilja skrika ut allt som inte känns bra!!
Varför ger jag mig ut på sånt här?? Det var inget livsviktigt som jag behövde köpa,några saker var väl nödvändiga men en del var bara sånt som jag ville ha helt enkelt. Idiotiskt att utsätta sig för såna här onödigheter.
Jag tog dock bilen idag. Jag vet inte om det är bättre eller sämre. Det är ju praktiskt när jag köper lite störrre grejer eller otympliga prylar. Men jag klarar av att packa på en hel del på tRULLsan också.
Men det här med att GÅ alltså... Det är inget jag borde syssla med för mycket. Som jag nämnde häromdan; att gå runt på t.ex Ica Maxi med en kundvagn räcker för att slå benen av mig. Ett varv därinne blir många steg för det är ju rätt stort. Mot slutet känner jag hur knäna sviktar lite och då är jag tacksam om jag har en kundvagn att stödja mig mot.
Att gå i och ur bilen är också nånting sånt som tar på krafterna. Det går väl an att åka till ETT ställe. Men att åka runt och göra flera stopp får min kropp att protestera.
Och det gör den nu!!
Fy vad sliten jag är och så ont jag har i både rygg och bål och ben....
Nu ska jag ligga här och äta i lugn och ro i tre timmar. Det behöver jag.
När jag var på Ica Maxi så behövde jag egentligen inte köpa nån mat,jag var ute efter en del annat. Jag menar,varför ska jag köpa mat när jag är här själv??! Nej men jag köpte mjölk. Jag kan tycka att det är väldigt gott med ett glas mjölk ibland. Särskilt när jag är lite hungrig mellan målen. Ett glas mjölk gör mig lite mätt.
Alltså...jag äter ju INGENTING!! Men jag saknar smaker. Det är ju därför jag smakar av sås och annat när jag lagar mat till Lars. Jag kan ju även smaka på en köttbit,då tuggar jag ur alla smaker och sen spottar jag ut biten. Jag sväljer inget mer än vätskan med smak i.
Jag har märkt att jag kan bli lite sugen på läsk ibland. Jag har aldrig varit nån som älskat läsk och sötsaker. Tvärtom nästan. Sött har aldrig varit min grej. Nästan blivit äcklad av för söta smaker. Aldrig gillat att fika eller äta godis.
Men i sommar har jag gärna köpt mig en flaska läsk,en sån där liten Pet-flaska med Fanta exotic t.ex! Jag bara älskar den läsken nuförtiden!!
Jag behöver inte mer än ett par munnar så är jag nöjd. Då har jag stillat mitt behov av SMAK.
Annars dricker jag ju helst bubbelvatten utan smak.
I helgen unnade jag mig en sån liten flaska Fanta Exotic. Den tog hela helgen att få i mig. Så jag överkonsumerar kanske inte läsk direkt.
Att dricka läsk har ju blivit lite ”fult”. Det är så onyttigt. Det tjatas om det i massa olika sammanhang... Så jag får ju lite dåligt samvete när jag dricker detta onyttiga...
Jag sa det till Lars i helgen och han skrattade och sa att jag knappast behöver oroa mig för det. Det kändes skönt att höra☺️
Sådärja. Nu har de värsta smärtorna gått över!! Det är ju fantastiskt att det finns medicin som hjälper så effektivt!👌🏼
Nu ska jag passa på att vila,kanske t.o.m sova en stund. Jag vaknade ju vid fyra i morse...

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229