Flera nya saker!

Idag har det hänt grejer här!! Lars fick stanna hemma på förmiddagen och hjälpa till att ta emot nya prylar som kom med nån timmes mellanrum.
Först kom det en leverans med ett nytt matbord och stolar. Kul! Även om inte jag kan sitta där så är det skoj att ha nåt snyggt där vi kan låta gäster sitta med oss hihi. Fast det förstås!! Nu kan vi ju inte ha några gäster,hihi!!
Men ett matbord och stolar behöver man ha.
Skulle tagit kort på det men kameran på min mobil har strulat idag.
Det kom ytterligare en leverans. Den här gången var det nånting till bara mig.
Min sjukhussäng levererades utan två män som monterade ihop den i mitt rum..
Det är ingen vacker syn... Men jag får föröka bortse ifrån det. För den är otroligt skön!! Och den går att ställa i flera olika lägen och höjder. Värsta lyxen!

Här står den. Den är verkligen ful. Men jag måste helt enkelt strunta i det. Funktion går före skönhet. Så är det ju.
Även om jag har svårt att förstå grejen med träslaget bok i offentliga miljöer och på statliga/kommunala instutioner.
Jag ligger så gott i sängen nu. Egentligen är den ”felvänd” i mitt rum men jag måste verkligen ligga på det här hållet. Med ”rätt” sida mot väggen. Jag fick kortslutning i min hjärna 🤪när jag låg på ”fel” håll!!
Men vi funderar på att ställa den ut ifrån väggen istället så har jag ett nattduksbord på ena sidan och går i och ur sängen på den andra.
Men det får bli morgondagens aktivitet.
Förutom att jag försökt att ”hjälpa till” lite här o var (jag var inte välkommen egentligen,var visst i vägen litegrann) så har jag tagit det lugnt här idag igen. Jag har faktiskt fått väldigt ont i halsen. Det svider och värker när jag sväljer. Jag försöker ta nån klunk kallt vatten och gurgla runt i min mun innan jag sakta sväljer det så det kyler ner min svidande strupe...
Jag vill verkligen inte bli förkyld nu. Det är så fruktansvärt jobbigt att bli förkyld tycker jag. Detta rossel i halsen och rinnande eller täppt näsa. Huvudvärken...usch!
Nä jag håller tummarna för att det inte ska bli värre än såhär!✊🏼
Förutom det så tycker jag att jag haft en riktigt bra dag! Det är så kul med nya grejer!🤗

Gillar

Kommentarer