Finbesök!

Idag kom min moster och hennes man till oss här i stugan!! Sååå himla roligt! Vi ses inte så ofta,bor långt ifrån varandra. Min moster är min enda nära släkting jag har som är äldre än mig...därför känns det lite extra och speciellt. Jag har ju varken
mamma eller pappa kvar och heller inga syskon. Så när jag får träffa och umgås med mitt eget kött och blod så känns det. 
Vi har tagit det lugnt ändå. Varit ute och gått lite. Och jag har vilat...som jag brukar. Det känns lite dumt att behöva gå undan och vila när man har gäster men jag har ju inget val. Ikväll gick vi dock bort till Almas nya arbetsplats och "åt"
kvällsmat. Jag hade hängt ryggsäcken med pump och sondmat bak på tRULLsan som jag körde fram till bordet. Alma kom och tog upp våra beställningar. Jag beställde ett glas vin. De andra beställde lite mat och varsin öl. 

Det blåste mycket ikväll men på gården där vi satt var det riktigt skönt.

När vi kom hem tog jag av mig mitt linne som var alldeles fuktigt och fullt av fläckar. Min PEG hade läckt igen. Och inte lite heller!!! Det rinner fortfarande ur den... Det luktar så himla äckligt! Jag känner mig så ofräsch och äcklig. Trots att jag
duschat och är minst lika ren som alla andra så känner jag mig just äcklig...

Och på tal om PEG och bekymmer med "det där"...så ringde de ifrån kirurgen i Värnamo idag. Nu (äntligen!!!) ska jag få min knapp!! Och nu har de rett ut hur det ska skötas och av vem! (det har ju bara gått några månader!!)

Den ska sättas in i Värnamo nu på måndag. Därefter ska min vårdcentral sköta om den och byta den allteftersom.

Nu hoppas jag att allt ska fungera bättre. 

Den enda nackdelen med detta är ju att jag måste resa hem... Vi får se hur vi löser det på det smidigaste sättet. Vill ju tillbaka hit så fort som möjligt.

Men nu vill jag bara sova!

Godnatt.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229