Finbesök!

Idag har jag träffat fler människor än jag normalt gör under en vecka. Det känns konstigt…
Först kom en ifrån hemtjänsten och hostade mig. Det var ganska mycket idag. Usch…
Sen fick jag ett mycket fint och kärt besök💞 Det var min moster och hennes man som kom och hälsade på. Eftersom de bor närmre 25 mil bort så ses vi inte så ofta. Och pandemin har ju självklart gjort sitt till.
Men idag hade de vägarna förbi när de var på väg mot västkusten. Då passade det bra med en fika här. En fika som de tyvärr fick ha med sig själva. Usch så pinsamt😞 Men vi kom ju hem igårkväll och jag fick inte tiden att räcka till en shoppingtur.
De har inte varit här i vår lägenhet tidigare så vi gick lite husesyn när de kom. Det går ju ganska snabbt hihi.
Som vanligt när man träffar nån man står så nära så har man mycket att prata om. Och det är väldigt trevligt.

Lars som hade varit på kundbesök stannade till här innan han åkte tillbaka till jobbet för han ville ju också träffa dem.

Jag berättade ju om mitt missöde med kontakten till min pump🙃Slutet på den historien blev trots allt lyckad. Våra vänner som också har stuga därnere skulle hem idag och min svärmor hämtade prylen i stugan och överlämnade den till dem innan de åkte hemåt.

De kom förbi med den och stannade till en kort stund. Det blev ännu mer prat. Som sagt,så mycket har jag inte pratat på väldigt länge! Och det var väldigt trevligt!

Men Lars åkte till jobbet igen och min moster och morbror gav sig också iväg strax därpå.

Då gick luften ur mig!!

Hur trevligt och roligt det än varit så tar det på krafterna. Särskilt det där med talet… Jag vet ju att jag talar allt otydligare och därför försöker jag anstränga mig för att tala så tydligt jag bara kan. Det är otroligt ansträngande. Jag blir helt slut…

På sistone har Lars haft svårt att höra vad jag säger. Tidigare har han inte reagerat på det direkt. Det är mest jag själv som upplevt att jag talar mer otydligt,särskilt om jag pratar med någon som jag kanske inte känner så väl. T.ex när jag talar i telefonen…

Jag var otroligt trött igårkväll och somnade mitt under bloggandet😴 Som tur var hann jag spara det jag skrivit så jag kunde avsluta inlägget nu idag (onsdag)

Idag ska jag inte träffa nån (vad jag vet) och tänker vara tyst och vila upp mig efter gårdagen.

Det behöver jag!!


Gillar

Kommentarer