Filmkväll med godsaker!

En av sönerna är hos oss. Ikväll har vi tre haft en sån där supermysig filmkväll! Som förr☺️ Vi åkte ute och köpte onödigt mycket godsaker först,ostbågar,godis,choklad,glass och läsk!! Lite småäckligt faktisktmen nångång lite mysigt!! Jag åt en glass och lite ostbågar. Det gick väl ganska bra,det hände inget otäckt åtminstone. Sen kollade vi på två bra filmer. Supermysigt!! 
Jag har inte varit särskilt aktiv utöver det där heller. Jo,jag var ju faktiskt och handlade själv på förmiddagen. Men då köpte jag riktig mat och bra saker. Jag har lagat lite mat,städat köket och rensat lite i kylen mm. Det behövdes!
Men i övrigt så har jag tagit det lugnt. Jag vill ju försöka vila mig i form till måndag. Försöker att inte tänka så mycket på att jag ska åka till Linköping och göra alla de där undersökningarna. Men jag kan ju inte fly helt ifrån det. Det sitter hela tiden och gnager inom mig. Klart jag är lite orolig... Inte för undersökningarna. Utan för resultaten...
Men nu var det väldigt skönt att gå upp och lägga sig! Även om trappan är extremt jobbig,.. Min son tittade bekymrat på mig när jag nästan kröp uppför den ikväll,..
Min säng är skön. Täcket är skönt. Och jag har äntligen fått på mig ett par varma goa sockar!! Hela kvällen har jag frusit om fötterna men jag har inte orkat (vågat? velat..?) gå uppför trapporna för att hämta sockar...
Fy vad jag avskyr att bo på mer än ett plan!! Det är ett rent helvete ska jag säga!!
Vi kommer nog att bära ner min säng så småningom. Den kommer att få stå i matrummet eller nåt,för såhär kan jag inte ha det. Men den ska få stå kvar häruppe ett tag till för jag har en del jag vill göra här innan jag lämnar denna våningen. (*läs rensa/städa)
Fast jag tänker inte göra ett skit innan jag varit i Linköping!! Nu blir det V I L A hela dan imorgon! 
Bäst jag avslutar och sover! Helst fem kvart i timmen! 
Godnatt.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229