Färdig!!

Nja inte riktigt. Den ska vattnas innan den blir klar!
Jag menar förstås bilden jag målat ikväll. Det var vältajmat! Pumpen pep samtidigt som jag lyfte sista pennan ifrån bilden. Och det var för nån halvtimme sen.
Jag tycker verkligen att det känts skönt att inte tittat på TV ikväll. Jag o gubben är ju riktiga soffpotatisar o Tv-tittare. Fast å andra sidan kollar vi mest på Netflix o dyl. Och på sistone har vi plöjt igenom en hel drös med dokumentärer.
Jag har sett bilder nerifrån Nerja idag. Bl.a en bild från strandpromenaden,där såg man hur havet låg alldeles blankt. Underbart.
Då såg jag framför mig hur fantastiskt det vore att ha en spansk tRULLsa! Tänk vad lyxigt att kunna åka iväg tidigt på morgonen,åka utmed stranden eller in till stan. Kanske handla nåt gott till frukost.  
Därnere är det ju verkligen lönt att ha en tRULLsa. Där är väldigt backigt. Det är jobbigt för dem som måste putta upp mig i min kära RULLe. Ibland är trottoarerna väldigt trånga och ganska ojämna.
Lars har tänkt samma tanke och igår hade han pratat med en kompis,en svensk man som bor därnere,och han hade sagt att det brukar komma in såna till nån typ second hand-butik ibland. Vi känner en man som är engegerad i den så Lars ska nog be honom hålla lite utkik.
Det vore ju superhärligt!!
Jag vet att jag nämner det jag nu ska nämna,lite då o då...
Men jag har banne mig bältrossymptom. 
Jag hoppas att jag misstar mig!!
Men det kliar så vansinnigt på mig. Särskilt kring midjan och uppåt. Jag känner små pluttar på huden...
Och så kommer smärtan i omgångar. Som tur är så är den inte så intensiv som den var när jag hade bältrosen för några år sen.
Men egentligen tror jag att jag inbillar mig. Jag litar ju aldrig på mina egna teorier. Jag tror alltid att det är värre än det i verkligheten är.
Jag tror nämligen stt jag har nån skit i kroppen. Förkylning kanske...eller nåt... Har lite ont i halsen,är väldigt snorig och täppt om vartannat. Ständig huvudvärk. 
Och det är nåt konstigt med ögonen. Jag ser suddigt och de känns grumliga.
När jag målade innan så var det som att figurerna fick en skugga bredvid sig. I mina ögon alltså... Mysko!
Men allt detta,klådan,förkylningssymtomen och ögonen tror jag kommer sig av nåt virus eller nåt. Jag tror knappast att det är nåt farligt. Det är bara så förbannat irriterat. Jag vill ju göra så mycket... orkar inte....
Äh! Nu har jag väl gnällt så det räcker!
Och blir över
Jag ska sätta igång min bok igen och så får den vagga mig till sömn....
Godnatt.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229