Ett litet litet bekymmer...

Häromdan kliade det så mycket på mitt högra långfinger. Ett irriterande ställe. Det går knappt att klia där på knogen... Sen kom ett utslag till. Mellan långfingret och ringfingret. Vansinnigt kliande!!! Ytterligare ett dök upp i anslutning till det mellan fingrarna. Det första utslaget hade skrumpnat ihop och sved mest. Nu har det kommit ett till på långfingret. Just nu kliar det så jag håller på att bli galen! Och nyss kände jag hur det sved på ringfingret. Tittade dit-jodå..ett utslag till...
I somras hade jag en liknande klåda vid min ankelknöl på foten. Jag kliade sönder ”vad-det-nu-va!” med stortåns nagel. Det sved lite. Och jag trodde det var över. Men icke!! Det blev ett fult sår som aldrig läkte. Det sved i såret men kliade runtomkring. På apoteket rådde de mig att ta på en salva ock sen en kompress. Jag gjorde som de sa. Och när jag sen tog på kompressen så såg det jättefint ut. Och det varken kliade eller sved.
Häromdan började det klia på exakt samma ställe. Igen!!
Vad är det här??? Jag fattar ingenting.
Utslagen kommer bara på mina friska kroppsdelar: vänster fot och höger hand.
Lars såg att jag höll på med salvan och kliandet och frågade vad som var fel. Jag avskyr att berätta för honom att nånting inte är bra. Jag håller hellre god min inför honom. Han oroar sig så hela tiden.
Nu ska han ju dessutom åka ner till Spanien imorgon. Det sista jag vill är att visa honom nånting som inte är bra. Då kanske han får för sig att stanna hemma!!
Hursomhelst så visade jag motvilligt mina utslag. Och han sa att ”det där behöver du nog kolla upp!” Det ser verkligen inte bra ut...
Men vart vänder man sig?? Jag har inte den minsta lust att hamna på Gislaveds vårdcentral och börja förklara mina sjukdomar,vad jag kan och vad jag inte kan. Hur jag mår i övrigt mm...För även om inte utslagen har med IBM att göra så måste jag ju berätta att jag har den sjukdomen. Och så LAM förstås... Även om jag ska ”glömma” den. Det är inte så lätt när luften tar slut lite då o då. Jag blir ständigt påmind om den.
Men OM jag får för mig att ringa så måste jag nog berätta om det onda kring min midja...
Fasen! Jag skulle behöva en fullständig genomgång av min kropp och av mina sjukdomar och tillkortakommanden!! Jag står snart inte ut längre!!
Och jag är så himla glad att jag tackade nej till att följa med till Spanien!!
Jag förstår inte hur jag skulle ha orkat det!! Och nu med alla krämpor dessutom. Det hade verkligen inte fungerat.
Nej istället ska jag gå här hemma i vårt hus. Pyssla lite. Fixa o dona. Det passar mig perfekt!! Mår så mycket bättre när jag får göra saker på Mitt sätt och hur Jag vill.
Och med det sagt säger jag GODNATT!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229