Ett gott? skratt😂

I mĂ„ndags hade min hemsamarit (heter det ens sĂ„ nuförtiden?? det kanske Ă€r ett förlegat namn...đŸ€” men just nu hittar jag inget bĂ€ttre ord...”hemtjĂ€nstpersonal”...det lĂ„ter sĂ„ opersonligt..)
Hursomhelst! I mĂ„ndags hade hon med sig en annan ”hemsamarit” som kommer att ingĂ„ i den lilla gruppen som ska turas om att komma och hjĂ€lpa mig att hosta pĂ„ morgnarna. Den nya tjejen heter ocksĂ„ nĂ„nting pĂ„ E sĂ„ hon kanske fĂ„r heta E2 hĂ€r😉
Idag var det ytterligare en hemsamarit som kom. Och det visade sig att vi kÀnde igen varandra. Vi jobbade pÄ samma arbetsplats för mÄnga mÄnga Är sen. Henne kallar jag S.
Jag har ju alltid varit försiktig och försynt. Haft svÄrt att sÀga till om nÄnting inte Àr riktigt bra. LÄtit det bero för jag vill inte klaga,eller i vÀrsta fall sÄra nÄn om jag sÀger ifrÄn.
Men jag har blivit tvungen att inte vara sÄ mesig utan sÀga hur jag vill ha det och hur det kÀnns bÀst för mig.
SĂ„ nĂ€r S idag skulle trycka pĂ„ min mage,ja strax under revbenen,sĂ„ tyckte jag att hon var alldeles för försiktig. Jag sa att det Ă€r helt ok om hon trycker lite hĂ„rdare. Men Ă€ven den gĂ„ngen tryckte hon för löst. Och jag vĂ„gade sĂ€ga till! KĂ€nde mig stolt! Jag sa t.o.m ”var inte rĂ€dd för att trycka till ordentligt!” Jag har upplevt att tryckandet Ă€r sĂ„ bra för resultatet. Det blir en bĂ€ttre skjuts!!! upp genom strupen pĂ„ nĂ„t vis.
SÄ S tog mig pÄ orden och tryckte till ordentligt!!!
Och j-klar vad ont det gjorde!! Det kÀndes som revbenen Äkte bÄde upp och ut i ryggen!!
Och jag fick vĂ€rldens skrattanfall!!😂😂😂
Jag skrattade sĂ„ tĂ„rarna rann och berĂ€ttade för E och S hur knĂ€ppt det blev! Först tjatar jag om att hon ska trycka hĂ„rdare och nĂ€r hon gör det sĂ„ fĂ„r jag ont!!đŸ€Ł
Det var bara sÄ knÀppt och komiskt!! Vi skrattade gott alla tre!
Resten av dagen har jag nÀstan bara suttit/legat i fÄtöljen. Jag har mÄlat lite akvarell men mest har jag gjort ingenting.
Imorgon kommer S ensam och dÄ redan Kl 8.
SÄ jag borde nog sova nu. Vill ju hinna Àta en halv flaska innan hon kommer.
Godnatt.

Gillar