Ensam igen.

Idag åkte Alma och Filip hem. Men innan de åkte var Alma på en anställningsintervju på en restaurang/golfbana/kiosk... här på Östra Stranden. Och kom tillbaka och var jublande glad!! Hon hade fått jobbet! Så hon kommer att bo här med mig i sommar! Mysigt!
(det jobb hon har haft tidigare i sommar stänger i fyra veckor nu...) 

Själv började jag dagen i solstolen. Men där blev det väl varmt mitt på dagen så då gick jag in och städade. Sen har jag suttit ute lite. Städat lite. Ätit. Har haft en bra dag i min ensamhet.

Lars kom aldrig ner idag. Han har så mycket att göra på jobbet så han kom inte därifrån förrän ganska sent och var inte särskilt pigg på att köra ner hit. Eventuellt måste han jobba lite imorgon också och sen får vi se.

Det är så skönt när man kan vara så flexibel. Inte vara beroende av att veta exakt hur allt ska bli. Jag har nästan blivit fööör avslappnad i planerandet. Med tanke på vilket kontrollbehov jag alltid haft,hur jag velat planera ovh förbereda precis allt,så
måste jag säga att jag blivit ganska cool

Jag hetsar inte upp mig ifall planerna ändras både en och fyra gånger! Det blir som det blir Jag trivs med mitt nya "jag" - den coola Ursula! Jag tycker det är skönt. Mår bra av att jag släppt en hel del på mitt kontrollbehov.

Fast i ärlighetens namn så är jag kanske inte fullt så cool hela tiden. Visst stressar jag upp mig titt som tätt och vill ha koll.

Men i jämförelse med hurdan jag varit så är skillnaden enorm!

Och om jag får säga så...så är det faktiskt en positiv följd av att jag blivit sjuk och inte orkar så mycket längre. För min stress och hets tidigare var inte sund... Man kan ju tycka att det är för jäkligt att det ska behövas en sån här allvarlig sjukdom
för att komma till denna självklara insikt.

Jag har ju städat idag. Men inte så grundligt och betungande. Har mest fräschat upp här. Plockat undan. Fixat. Tillräckligt för att det ska kännas skönt iallafall. 

Ikväll har jag druckit ett halvt glas rödvin. Det var jättegott de två första munnarna...jag blev så glad! Det var längesen det smakade så gott. Men när jag smuttat en stund slutade det vara gott.,. Nu har jag hållt på med samma flaska i två veckor!
Jag tror det sista glaset åker i slasken! Eller i frysen. Så slänger jag vinkuber i nån sås till hösten.

Anledningen till att jag ens hällde upp det där vinet var att jag ville ha det lite extra mysigt till en av mina absoluta favoritfilmer: Notting Hill!! Jag bara älskar den!!! Jag och mina döttrar har sett den tillsammans sååå många gånger! Och kan flera
av replikerna utantill. Använder oss t.o.m av några av dem när vi pratar till vardags. Ja det är en riktig höjdarfilm tycker jag!!

Men nu har jag krupit ner i min säng. Klockan är mycket. Men vad gör det?? Jag är ensam. Har ingen att anpassa mig efter imorgonbitti. Kommer antagligen inte ens att koka kaffe! 

Får nog lyssna på en bok så att jag somnar... 

Godnatt.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229