Ensam igen.

Min gubbe åkte hem i eftermiddags. Men jag stannar kvar. Bara lite till... Jag är inte ”redo” än... Jag är inte ”klar” här än. Jag bara måste känna denna underbara frihet och lätthet jag känner när jag är här. Bara lite till... Så fort jag kommer hem börjar hösten. Allvaret. Det riktiga livet.
Kanske kan man säga att jag flyr ifrån just det. Och jo. Det är nog sant.
Men jag mår ju så bra här. Och ensamheten gör mig gott. Jag kan vara som jag är när jag är ensam. Om jag känner mig dålig och behöver vila lite extra så kan jag göra det utan att oroa nån. Och jag kan tillåta mig att må lite kass.
Och paradoxalt nog så mår jag bättre av att tillåta mig må dåligt.
Jag vet. Det låter inte klokt.
Men så är det. Så känns det.
När Lars hade gett sig iväg satte jag igång min bok på vår smart-TV. Lars har lagt in Storytel på den åt mig så nu kan jag lyssna på mina böcker genom Tvn. Det är rätt härligt,ljudet blir ju lite bättre än när jag lägger mobilen på en bänk eller stoppar den i fickan när jag går runt och pysslar.
Jag rensade ur kylen mm och fick ihop en kasse med skräp. Jag tog på mig en jacka och sen åkte jag och min kompis tRULLsan iväg till sopcontainern. Ute var det riktigt skönt. Trots att det var igenmulet och regnet hängde i luften. Det kom några droppar lite då o då. Jag bestämde mig ändå för att åka en liten extra runda. Det är ju lite som att ta en promenad. Även om jag inte får motionen så får jag den friska luften. Och det är härligt! Jag mår bra av frisk luft. Ja det gör väl alla.
Jag blev lite sen till kvällsmaten😉hihi. Men väl hemma gjorde jag mig i ordning och la mig för att äta. Satte igång min bok på mobilen och ritade och målade. Det är så försbaskat skönt att ligga/sitta i min säng. Ha mitt ställbara bord framför mig och rita samtidigt som jag lyssnar på en bok. Det är den absolut bästa avkopplingen för mig!!
Men nu kommer min pump att pipa och jag har lite att pyssla med innan jag kan krypa ner för natten.
Godnatt.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229