Ensam.

Ikväll tog Alma tåget till Jönköping. Nu har hon jobbat klart för denna sommar. Nu väntar plugg och massa roliga aktiviteter.
Kvar är jag. Alldeles ensam. Mina svärföräldrar åkte också hem idag så jag är verkligen alldeles ensam.

Men det är ju ingenting som varken stör mig eller bekymrar mig. Tvärtom. Jag känner ett visst lugn när jag är alldeles själv. Det kan säkert uppfattas som att jag är egoistisk som uppskattar ensamheten så mycket som jag gör. Jo,jag kanske är egoistisk.
Åtminstone ibland. För ibland känner jag att jag bara MÅSTE tänka på mig själv. Jag måste göra det som känns bäst för mig själv. Och oftast är det att få lite egentid. När jag inte behöver tänka på ifall nån annan har det bra,har allt de behöver,klarar
sig utan mig utan bara kan koppla av och göra det som känns bra för mig själv,just då,då kopplar jag verkligen av. På riktigt. Och det är då jag samlar kraft för att orka med resten av min tid. 

Så för mig är ensamhet samma sak som rekreation. Återhämtning. Jag laddar om. 

Det är vad jag tänker tillbringa den närmsta tiden med. 

Ikväll har jag tittat på Lotta på Liseberg. Det var ett riktigt bra program ikväll! Fullt ös hela tiden. Det är en sån glädje i hennes program. Till skillnad ifrån Sanna på Skansen. Jag klarar inte av att se hennes program. Tycker det är hemskt.

Och jag som älskade Allsång på Skansen förr. Med LasseAndersoch Måns

Men nej,det är inte alls lika bra längre. 

Tycker jag.

Jag blev på gott humör av Lotta med gäster ikväll! Kul!

Jag tror att jag gjort nånting dumt. Jag har fått ont i nacken igen. Det var ju ett tag sen sist. Men jag kan inte förstå vad jag gjort... Kan inte komma på nånting. Har inte suttit och tittat ner i varken mobilen eller ett teckningsblock. Har inte legat
och vilat onödigt mycket... Nej jag har inte en aning om "varför". Bara att jag har ont. 

Men det är ju inte mycket att gnälla över. Det är ju bara ytterligare en liten grej som dyker upp lite då o då. Jag kan nog leva med den smärtan.

Jaja...alltid är det nåt...

Nu ska jag avsluta och sätta igång en podcast tror jag. Har ingen bra bok att lyssna på för tillfället...

Sen ska jag sova. Och därefter vakna. Och återigen vara Ensam.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229