Ensam

Idag är första dagen på mer än 1,5 vecka som jag är ensam en hel dag. Mina nära och kära har befunnit sig i min närhet sen....ja jag minns inte när... Jag och Alma räknade ut att hon varit här sen förra söndagen. Och under den helgen var Lars här...och när kom jag hit..?jag minns inte... Men nog har jag varit här i två veckor iallafall.
Idag har Alma och Filip tagit tåget till Köpenhamn. Bara över dan. Mysigt.
När jag kört dem till tåget åkte jag hem och körde igång en maskin tvätt,plockade i ordning och dammsög. Sen var det dags för en timmes matpaus. Och efter den har jag inte orkat göra mycket mer... Det var som att all energi bara försvann. Min kropp sa stopp. (det rimmade visst hihi)
Jag är däckad. Golvad. Utmattad. Nån har dragit ur sladden!
I snart två veckor har jag gått runt och hållt fasaden uppe. Inte velat visa hur jag mått eller hur trött jag varit. Hur sjuk jag känner mig. Jag har spelat det där spelet och alla har gått på det!! 
Men nu har jag låst in mig i stugan. Jag bara ligger här. Orkar inte ta mig upp ur sängen mer än när jag måste på toa... Ute är det väldigt varmt och väldigt soligt. Men jag orkar inte gå ut. Jag är alldeles för trött och kroppen mår skit. Jag ligger t.o.m här och fryser lite...Mår inte alls bra. Funderar på att krypa under täcket... Hela jag huttrar... mår nästan illa.
I hela mitt liv har jag hört att så fort det är fint väder "måste" man vara ute! Man kan inte sitta inne om det är fint väder!! Så därför har jag nog alltid känt en slags stress över det. Alltid velat var ute och ta vara på solen och värmen så fort man kan. Fått skuldkänslor och dåligt samvete om jag varit inne när solen skiner.
Men nu skiter jag i det!! Jag orkar inte med värmen. Inte solen. Jag är trött. Hängig. Känner mig sliten. Vill bara ligga här i min sköna säng och må bra!
Kanske är det all spänning jag gått runt med som släpper nu. Jag tillåter mig att vara alldeles naturlig. Det är inte så kul men samtidigt så är det nästan skönt att släppa på all spänning. Jag släpper allt,andas in och andas ut...och slappnar äntligen av.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229