En vanlig måndag.

Det blir sent varenda kväll...jag som alltid gått och lagt mig tidigt. Men det var Då...när jag var frisk. Då var jag full av energi hela dagarna så när jag väl satte mig i soffan på kvällen blev jag akut jättetrött. Somnade i soffan var o varannan kväll.
Till slut gav jag upp och gick och la mig istället. Ibland redan innan nio...
Jag har haft en del energi idag också. Eller kanske inte... Jag tvingade mig själv att åka och handla. Idag åkte jag ensam. Skulle inte ha så mycket. Dessutom slipper jag köpa tunga flaskor med bubbelvatten. Vår sodastream fungerar ju igen

Men jag måste återigen klaga... Det är fruktansvärt jobbigt att handla!! Det är så jäkla tungt och besvärligt! Jag blir totalt slut utav det!! 

Idag hade jag ändå tur som träffade en gammal väninna som jag pratade med länge (det var sååå roligt!! Vi har inte setts på väldigt länge!) Så hon hjälpte mig att packa in i bilen. Det var verkligen snällt av henne och jag kände en stor tacksamhet!

När jag hade packat upp varorna här hemma gick jag och la mig. Jag var så vansinnigt trött och andningen var tung och jobbig. Jag låg kvar i sängen väldigt länge. Familjen fick värma rester och/eller äta mackor till kvällsmat. Jag orkade verkligen
inte laga nåt.

Till slut förflyttade jag mig till TV-soffan. Det är ju måndag - Vår tid är nu!! Denna fantastiska svenska TV-serie. Jag älskar den!

Vi avslutade kvällen med några avsnitt av the Americans.

Jag har problem med min svaga vänsterarm. Ja,mer problem än vanligt. Den har börjat domna så förskräckligt. Det sticker och svider i den,som tusen nålar. Det går ilningar genom hela armen till bröstet. Jag vet att det inte är relaterat till nåt hjärtproblem
trots att det är i just vänsterarmen. Nej det är nånting med musklerna tror jag... Jag har haft det förut. Och nu har det även börjat sticka i mitt högerben. 

Jag undrar vad det beror på? Förstår inte.... Men nog måste det ha med IBM att göra. Annars hade det väl inte bara varit i min svaga arm och mitt svaga ben som det gjorde såhär ont?!

Jag får nog sluta här. Lägga ifrån mig mobilen och lägga vänsterhanden under rumpan. Då känner jag inte stickningarna så väl... 

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229