En vanlig dag

Ja trots att det i almanackan står: ”Midsommarafton” så har vi haft en helt vanlig dag. Ingen sill. Ingen snaps. Inga jordgubbar. Och ingen dans kring midsommarstången.
Om jag kunnat äta hade jag nog gärna ätit lite sill till lunch med jordgubbar till efterrätt. Men nu kan jag ju inte det så när Lars sa att han inte bryr sig,han klarar sig bra utan sill och snaps,så struntade jag i att köpa hem det. Vi har några folköl i kylen men inte ens en sån har nån av oss druckit.
Så det har varit en helt vanlig dag för oss.
Och det har varit så skönt.
Jag har dock mått illa idag igen. Men vi kom på att jag fick tabletter mot illamående vid nåt tillfälle så dem letade Lars reda på. Han krossade en till mig och blandade den med vatten så kunde jag spruta den genom peggen. Och faktum är att jag inte mått lika illa efter det.
Jag har även haft väldigt ont kring bålen men fick ta en extra tablett mot det och sen kändes även det bättre.
Fast jag blev trött utav den och somnade visst en stund i min fåtölj. Det är nog därför jag känner mig ganska pigg trots att det snart är midnatt.
Men jag ska sätta igång en pod som jag kan somna ifrån och sen ska jag sova gott och länge! Och vakna pigg och utvilad till skillnad från många andra😉
Godnatt.

Gillar

Kommentarer