En magisk kväll avslutade en fantastisk dag!

Vilken kväll!! Vilken dag!! Jag är helt överväldigad över detta!
Vid tiotiden på förmiddagen lämnade vi stugan. Det var jag,Lars,Alma och Filip. Färden gick mot Göteborg. Vi åkte hem till Ebba där hon och Palmi väntade. Där tog vi det lugnt en stund.
Lite senare tog vi spårvagnen in till stan. Jag satt i rullstolen. Det funkade bra att åka spårvagn med den.
Vi åkte upp till Upper House där Ebba är kock. Vi har aldrig varit där tidigare. Där var det fantastiskt fint! Det måste vara underbart att stå i köket och laga mat med en sån här utsikt:


Även om detta foto är utifrån balkongen... Där satte vi oss vid ett bord och drack lite bubbel. Så gott. Så mysigt.
Jag,Lars,våra döttrar och deras pojkvänner
Vi firade återigen Lars 50-årsdag ett halvår senare. Detta var ju hans 50-årspresent.
Men vi firade även svärsonen som fyllde år igår.
Det var helt underbart att sitta däruppe och blicka ut över delar av Göteborg och Ullevi dit vi skulle gå senare.
Och bäst som vi satt där så hördes ljudet ifrån Ullevi där de höll på med sitt soundcheck. Jag fick rysningar över hela kroppen. Var så laddad och taggad för denna konsert med delar av min älskade familj! Jag satt mest och log och fick ibland tårar i ögonen av ren och skär lycka!!
Ebba hade bokat bord till oss på Tvåkanten. En restaurang på Avenyn. Även den väldigt mysig och trevlig. Där kopplade jag mig till pumpen så att jag kunde äta ihop med de andrahihi. Jag hade hängt ryggsäcken med pump och allt över ryggstödet på rullstolen.
Jag fortsatte att dricka bubbel. Kände mig dock aldrig berusad av det,bara så otroligt glad och lycklig. Men det berodde nog mest på hela situationen! 
Mys med min familj i ett underbart skönt Göteborg. Det var varken för varmt eller för kallt. Ganska soligt med lite moln då o då. Härligt! 
Familjen var mycket nöjda med den goda maten de ätit och när vi alla var mätta och belåtna gav vi oss iväg mot Ullevi!!
Vi hade ståplatsbiljetter. Det tycker jag är bäst för då är man mer fri liksom. Visst,man kanske inte ser personerna på scenen men man hör ju musiken och det är ju det viktigaste. Tycker jag. Desdutom finns det ju alltid storbildsskärmar.
Vi ställde oss i kön och så blev det vår tur. Och där tog turen över...
Jag fick inte vara på innerplan med rullstol. Det är en säkerhetsgrej. Istället skulle jag och en av mina vänner i sällskapet få gå till en särskild plats för rullstolar...
Där brast det lite för Ebba. Hon blev jätteledsen. Hon hade ju fixat och donat med allt för denna upplevelsen som vi skulle dela. Hela familjen. Då ville hon ju verkligen DELA den med även mig. Det var ju själva grejen med denna dagen. 
Det var både en man och en kvinna som jobbade med säkerheten och som kom och pratade med oss. Vi förstod ju självklart att detta var regler som vi måste följa. Vi blev inte alls upprörda,sura,arga eller otrevliga. Vi blev bara oerhört besvikna. Tårarna rann på både mig och Ebba. Jag var mest ledsen för hennes skull. Hon blev så besviken...
Men då händer detta underbara!!❤️
Jag är fortfarande helt överväldigad och rörd över dessa underbara människors agerande!! Ibland träffar man på människor med hjärtan större än allt!!
Tillsammans pratade de båda säkerhetsansvariga ihop sig med varandra och några kollegor. Och plötsligt bars det fram fem stola till den övriga familjen och så fick vi ALLIHOP sitta på plattformen för oss i rullstol!!
VÄRSTA VIP-PLATSERNA!!!
Då grät vi en skvätt igen!!! 
Detta var det absolut bästa som kunde hända!! Helt otroligt! Vi var alla alldeles saliga av lycka!!
De kom t.o.m fram till oss och frågade om allt var bra. Så otroligt omtänksamma och gulliga. Vi är överväldigade! Och jag skänker de båda hjältarna massa kärlek och värme❤️ De gjorde vår kväll ännu mer fantastisk!! 
För sen började konserten! 
Och vilken konsert!! Ja det var bland det bästa jag sett!! Det är snudd på att det slår Robbie Williams,Ullevi 2006...nästan... När det gäller Robbie Williams så har han en alldeles särskild plats i mitt hjärta. Jag skulle älska en dålig konsert med honom (men vad säger jag?!? Det är ju orimligt! Han kan inte göra en dålig konsert!) 
Guns n roses har inte den platsen men jag har alltid tyckt väldigt mycket om dem! Visst är det nåt särskilt med både Axl och Slash!
Jag och Lars såg dem i Stockholm för 25 år sen. Den konserten var väl lite sådär.
Men gårdagens konsert:
DEN VAR FANTASTISK!!
Den började bra. Jag får alltid lite rysningar när artisten jag väntat på att se går upp på scenen och drar igång sin show! Det är nåt visst...
Men det var lite sisådär under ett tag i början. Lite tråkigt...
Men så hände nåt!!
Det var som att nånting bara exploderade och både bandet och publiken tände till ordentligt! Sen var det helt sjukt!! Det värsta och det bästa jag sett och hört!! Med "det värsta" menar jag att det var brutalt bra!!! Man blev nästan galen! Golvad!! Och när man tänkte att "bättre än såhär blir det inte" så bara blev det det!! Ja det var heeeelt sjukt!! Grymt bra!! Jag vet inte vilka superlativ jag ska använda!!
Och min älskade sambo var så glad!! Han sa att detta var det bästa han sett!! Att det slår Robbie Williams!! Och just då kunde jag inte annat än hålla med!! (men nu när jag sovit på saken så....nja....vet inte riktigt...men de ligger förbaskat jämnt!!)
Ebba och Alma fällde några tårar igen. Av lycka! När de såg mig,och framför allt sin pappa,vara så lyckliga och glada blev de alldeles rörda!! 
Bättre 50-årspresent kunde han inte fått!!
Och vi hade värsta VIP-platserna! Allihop!
Vilken kväll!! Den var magisk!!
Spelningen höll på länge. Och när den var slut vällde detta hav av människor ut ur Ullevi. Det är en mäktig syn att se hur folkmassan rör sig likt en fors efter ett skyfall i en uttorkad fåra...
Jag var då så trött. Och kroppen värkte av att jag suttit så mycket. Men vad gjorde det?!
Ändå önskade nog både jag och Lars att vi varit 20-30 år yngre.... Vi var ju så upprymda och saliga så det hade varit riktigt skoj att dra vidare ut på stan. Festa till det natten lång. Jag hade smuttat på en stor öl (folköl) inne på Ullevi men det var inte så gott.... Hade det gått att dricka mer bubbel hade jag nog gjort det och då kunde kvällen slutat på ett helt annat sätt.
Men förnuftet talade och även det yngsta paret gav upp. Vi tog taxi hem till Ebbas lägenhet där både vi och Alma o Filip bor. Ebba sover hos Palmi. Men de kommer hit sen för Ebba har planerat värsta frukosten!! Antagligen inspirerad av den fina frukost hon tillagar på Upper House. 
Klockan var runt två när jag stöp i säng! Tyvärr vaknade jag innan 06... Jag ligger och äter nu. Men kan inte somna om...
Ja vilken fantastisk dag vi fick igår. Jag är helt överväldigad!!
Det var magiskt!
Och Guns n Roses!! Vad säger man??
Gubbarna imponerar på mig! Att de orkar... De bjöd oss på en galet bra konsert!!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229