En lugn stund med tankar om ett gammalt liv.

Jag ligger i min säng. Igen. Det känns som om jag ligger här jämt o ständigt!! Men så är det ju..jag ligger här för att här mår jag ganska ok. Tyvärr blir jag lite rastlös när jag ligger här... Men det ignorerar jag! Det är viktigare att må lite bättre än att ständigt vara på språng.
Det har jag varit tillräckligt mycket i mitt liv. Mitt gamla liv. Mitt gamla hysteriska liv. För jisses som jag höll på förr!! Det kom "på tal" innan idag,jag började tänka på hur jag levde för ca 10 år sen. Det går inte att jämföra med hur jag lever nu.
Jag gick upp kl 5:15 varje vardag för att gå en rask promenad/jogga. Jobbade till 14,handlade o gjorde ärenden,gick en skogspromenad med Bella,lagde mat,städade,skjutsade barnen på aktiviteter mm mm... Att sitta ner var helt uteslutet!! Istället för att kolla på tv så gick jag en tredje promenad på kvällen...
Inte konstigt att jag gick ner i vikt...
Det var ganska roligt att leva så. Ett tag. Men till slut blev de där promenaderna en fix idé! Ett stressmoment. Det tollsammans med att jag levde på sallad o Nutrilett fick min kropp att säga ifrån. Det blev för extremt åt det hållet istället... Jag minskade ner promenaderna till 1/dag och jag började äta mat. Men stressen satt kvar. Det är inte förrän NU...ca 5 år senare,som jag har börjat lugna ner mig. För att jag blivit tvungen.
Det är väl ifrån den perioden i mitt liv,som mina krav på att ständigt vara igång,aktiv,inte vila kommer... De är hårt rotade i mitt inre. Jag ser på mig själv som slö,lat och misslyckad när jag ständigt måste vila!
Men nu ligger jag här i min säng. Jag inser att mina muskler,min kropp mår betydligt bättre av att vila mycket.
Så,hur tråkigt det än är,så måste jag ligga såhär... Några timmar på eftermiddagen. Det är skittråkigt!
Jag skulle ju kunnat kolla på ett avsnitt av min nya favoritserie-Downton Abbey. Men jag orkade inte.
Nu ska jag strax gå upp. Jag ska hjälpa Alma att locka håret-det är Luciakröning i Anderstorps kyrka ikväll. Det skabli jätteroligt. Vi får inte veta vem som blir Lucia förrän vid själva kröningen. Spännande

Gillar

Kommentarer