En liten bildserie...

Ja det började ju med att jag återigen ramlade;


Som vanligt hann jag inte få fram armarna och som vanligt var det knäna som tog extra stryk av smällen mot klinkergolvet

Och som vanligt kom jag inte upp själv... Men jag visste att Lars och Marcus snart skulle komma hem ifrån jobbet så jag satt där och väntade... Med bultande knän och oro inom mig..."vad är det som händer...??"


Knät ändrade strax färg. Eller färger... Det blev lila,blått,grönt,gult och lite rött där klinkersen skrapat lite hud.... Ena armbågen hade också skrapats mot golvet.
Men så kom dom då hem. Mina räddare i nöden. Jag var totalt slut,kände mig lite svimfärdig och hade absolut ingenting att hjälpa till med när de lyfte upp mig...


Yrsel och matthet följde mig resten av kvällen. Förutom värken i knät och övriga kroppen. 
Men när jag vaknade tidigt i morse så tyngdes jag av dystra tankar... "vad ska det bli av mig?" "hur ska mitt liv bli?" "hur länge ska jag orka bo här?"
Och på det följer en stress. En obeskrivlig stress som växer inom mig. Jag har så mycket jag måste hinna!!! Hinna innan.....jag vet inte vad det är jag måste "hinna innan".... och det stressar mig nog ännu mer.
Några negativa upplevelser på kort tid har dragit ner mitt humör igen.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229