En lång dag...

Nu ligger jag i min säng igen. Jag har visserligen tillbringat ganska mycket tid här idag men nu var det väldigt skönt att få återvända hit.
Det blev en lyckad julafton. Strax innan Kalle Anka dök våra gäster upp. Det var mina svärföräldrar samt min svägerska och hennes familj. 
Vi hade delat upp maten lite mellan oss,ja ett slags knytkalas. Den hjälptes vi åt att duka fram när det blev dags. 
Och sen hade vi en riktigt trevlig julmåltid tillsammans.


Som synes så har jag ju sängen precis vid matbordet,det är verkligen nåt av det bästa jag hittat på! Det är helt fantastiskt att kunna ligga här och äta tillsammans med familjen och ev gäster! 
Nu när våra barn är (nästan) vuxna så har vi mer eller mindre gått ifrån det där med julklappar. Däremot spelar vi ett julkkappsspel. Alla köper varsin julklapp för ca 150:- och med hjälp av två tärningar spelar vi om julklapparna. Det är väldigt roligt!!
Det blir alltid väldigt livfullt och mycket skrattande! 
Ebba fixade till en god dessert,det såg väldigt snyggt och gott ut. Synd att jag glömde ta kort på den. Det var en pumpatartlett. Mycket spännande dessert!
Och hur trevligt och skoj det än var så nog sjutton är jag sliten! Jag stupade i säng så fort de åkt och jag röjt upp den värsta oredan. Döttrarna satte sig hos mig och pratade en stund. Men nu är huset alldeles tyst och mörkt. Själv är jag så trött och sliten så jag t.o.m mår illa... Jag vill ju inte erkänna det men inser ändå att jag inte kan annat än att vara ärlig... Det var jobbigare än jag trodde att det skulle bli att fixa med allt,att vara vaken och social hela dan... Även om jag vet att jag nog inte var så social som jag ville vara. Jag orkade helt enkelt inte....
Jag vet ju om det. Och jag förstår det mer och mer...
Även om det tar emot.
Men ni vet. Och jag vet.
Jag är inte frisk. Jag är faktiskt ganska sjuk. Och det gör mig väldigt väldigt ledsen...

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229