En hyfsad dag.

Egentligen så har jag ju redan skrivit ner det viktigaste ifrån denna dagen.  D.v.s min frustration kring handlandet... och vintervädret! Det sistnämnda kan jag ju tyvärr inte göra så mycket åt vilket är synd eftersom mitt dåliga humör beror på vinter,snö och kyla i 99 fall av 100...
Men detta handlande. Det måste jag verkligen ta tag i och försöka lösa på nåt bra sätt. 
Jag gav mig faktiskt iväg ut igen efter att jag ätit och vilat några timmar. Jag kände att jag verkligen ville "bli av med" alla mina "måsten" idag. På det viset kan jag njuta av att få vara hemma hela fredagen.
När jag kom till återvinningsstationen så hade solen tinat bort den värsta isen kring containrarna så jag kunde (dock med viss möda..) både ta mig ut ur bilen samt gå fram till containrarna.
Som vanligt kände jag mig väldigt nöjd med mig själv efter att jag slängt allt skräp.
Så nöjd att jag stannade på Arvids,vår braiga bokhandel här i Anderstorp. De har ett bra sortiment av pennor,block och annat sånt där kul som jag gillar. Jag unnade mig nya färgade blyertspennor. De gamla har jag vässat ner så långt nu så de funkar inte lika bra längre.
Det är alltid skoj med nya grejer
Kvällen tillbringade jag i soffan med ett block i handen,ritande en färgglad krumelurbild till Farmen och handboll ikväll igen. 
Och YES!! Sverige vann igen! Mot Ungern idag. Härligt!!


Här är bilden jag ritade. Återigen en färgglad krumelurbild som innehåller en dold liten specialare.
Men nu börjar det bli lite tjatigt med dessa bilder som är ganska lika varann. Åtminstone om jag ska publicera dem på mitt instagramkonto "ursulaskonstigheter". Jag måste nog börja måla lite andra motiv. Kanske lite mer surrealistiska. Det är väldigt skoj att måla men kräver lite mer av mig som tecknare. Jag måste tänka mer.
Fördelen med dessa meningslösa figurer i ett enda virrvarr ät att de bara är avkoppling. Mindfulnes. Skönt och härligt. Jag gör dem samtidigt som jag kollar på tv eller lyssnar på en bok. Jag behöver inte tänka på vad jag gör.
En surrealistisk bild föreställer ju nånting. Eller inte bara nånting,utan massa saker. Helst ska de vara tvetydiga också. Så jag behöver tänka mer om jag ska måla såna motiv...
Men det får jag väl offra lite tid och energi på antar jag.
Nu är dagens energi slut. Jag vill bara slå ihop de blå och glida in i drömmarnas land...
Godnatt.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229