En het dag i solen☀️

Idag har solen lyst ifrån en relativt molnfri himmel. Det har varit ljuvligt!
När det var dags för mig att börja äta lunch så bestämde jag mig för att äta den ute i solen. Lars fick hjälpa mig att få med mig ryggsäcken med pumpen o maten,spruta,vatten och slang. En handduk,en flaska bubbelvatten och telefonen. Därefter fick han hjälpa mig. Först gick han bredvid mig och var därmed min stöttning när jag skulle ta mig ifrån ytterdörren till utedäcket. Sen fick han lyfta upp mig på samma trädäck. Jag kunde inte ens ställa min badenbaden i rätt läge själv utan han fick hjälpa mig med det också. Dessutom kände jag mig så osäker och lite rädd för att sätta mig i den vingliga stolen så han fick hålla i den när jag försiktigt satte mig i den. När jag äntligen var på plats så kopplade jag mig till pumpen och började inta min lunch där i solen. Underbart!!
Sen flyttade inte jag mig därifrån förrän närmre halv sex på kvällen. Jag satt där alltså i fem,ja nästan sex timmar!!
Och jag njöt i fulla drag! Äntligen!!! Som jag har längtat efter värme!!☀️
Under den långa tiden jag satt där så hann jag prata otroligt mycket. Dels ett par telefonsamtal. Ett av dem fyllde mitt hjärta med värme och kärlek❤️
Och några kortare samtal med grannar som gick förbi och kom och pratade en stund. Några grannar har skaffat valp och den fick jag ha i mitt knä en kort stund! Ljuvligt!
Min svägerska och svåger kom också och satte sig här så jag hade sällskap hela eftermiddagen. Det var så roligt!
Och som vanligt så tänker jag att om jag gör nånting ansträngande så ska det vara värt flera timmars vila. Och faktum är ju att jag faktiskt vilade SAMTIDIGT som jag tog ut mig fullständigt av allt prat. Några timmar i solen får åtminstone mina batterier att laddas extra!
Och solenergi är ju den bästa energin☀️

Gillar

Kommentarer