En helt ok dag.

Klockan drog iväg ikväll igen. Och jag som borde vara jättetrött med tanke på att jag haft två "aktiviteter" idag. Ja,tre faktiskt. Läkarbesök. Handling. Och hembesök. Känner mig ganska nöjd med mina utsvävningar. Det känns bra ikväll. Trots att klockan återigen är över elva... Men vi har ju fastnat i tv-serien Homeland. Och var bara tvungna att kolla på ännu ett avsnitt innan vi gick upp och la oss. Det är ett fördärv det där med serier... Helt ärligt så känner jag mig lat och hopplös pga att vi tittar så mycket. Jag är ju dessutom tvingad till att tillbringa ett antal timmar på dagtid i soffan....  Fast på  sistone har jag ofta låtit bli att sätta igång Tvn..  Men idag var det ju en matiné Den slötittade jag lite på men i ärlighetens namn så är de sällan särskilt bra de där gamla filmerna,hihi.  Men bättre än matlagningsprogram!! 
Jag önskar att SVT kunde börja sända Rederiet varje vardagseftermiddag. Och 4an kunde väl sända Skilda Världar och Tre kronor t.ex. Det skulle jag tycka vore trevligt.
Men nu ska jag lägga mig tillrätta. Sätta igång min bok (som tyvärr är ganska tråkig...) och hoppas att jag somnar ifrån den

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229