En härlig fredag!

Vi har haft en trevlig och mysig kväll. Jag,Lars,Marcus och hans underbara hustru. Hon och jag har druckit lite rödvin. Vi satt länge vid matbordet och pratade och skrattade. Det är så vansinnigt roligt att höra hur hennes liv i hennes hemland är. Vi jämför och diskuterar de olika ländernas för-och nackdelar. Det är väldigt intressant och roligt. Hela den här dagen har varit omväxlande och helt ok. Jag och svärdottern åkte och handlade på förmiddagen. Vi stack in på Kappahl en liten runda och vi kastade skräp i återvinningen. (Igen) 
Efter lunch kände jag bara att jag ville UT! Få lite frisk luft och njuta av det fantastiska höstvädret. Jag tog ut min kära tRULLsa! Och tog en riktigt lång runda,jag åkte "runt mossen" som vi säger här i Anderstorp. En lagom lång runda på asfalt men med väldigt lite (nästan obefintlig) trafik. När jag närmade mig hemmet kände jag att det car för tidigt. Jag var bara tvungen att åka ytterligare en runda. Och som jag njöt av vädret,luften och den vackra naturen!!


Ja,jag älskar hösten. Jag vet att jag tjatar om det. Men jag gör verkligen det. Inom mig så känner jag ett behagligt lugn varje höst. Kraven är lägre och det finns inte lika många "måsten"
När eftermiddagen övergick i kväll ställde jag mig i köket,hällde upp ett glas vin och lagade lite mat till mina älskade familjemedlemmar.
Och sen satt vi som sagt länge vid matbordet och pratade och skrattade och hade det väldigt mysigt och trevligt.
Jag tänkte på en grej innan. En sån här dag är verkligen en sån dag som jag laddar mina batterier.
Åkturen med tRULLsan,frisk luft och vackra bilder,det är verkligen nånting som ger mig energi. 
Det gör även mitt målande/tecknande. När jag låg här i min säng och åt så tecknade jag en massa i mitt stora ritblock. Det är verkligen nånting som jag mår bra av!! Det är ett sätt att rensa hjärnan. Jag kopplar av när jag skapar... Det är nåt av det bästa jag vet. Och det ger mig också en massa energi!!
En härlig fredag med andra ord

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229