En ganska härlig dag!

Vilken underbar kväll jag har haft! Ja både kväll och eftermiddag. Jag har varit ute med tRULLsan i ca fyra timmar!
När jag hade ätit mitt på dan (och sovit lite) så åkte jag iväg med min kära tRULLsa! Som berikar mitt liv så mycket. Jag var ute och gjorde en del ärenden på förmiddagen och kände att det var underbart skönt ute. Så allt annat fick stå åt sidan! Jag kände att jag måste ut på eftermiddagen!
För att ha ett mål åkte jag bort till möbelaffären och betalade min fåtölj som jag ska få hemlevererad imorgonbitti. Jag blev kvar där ett bra tag då det visade sig att en som jobbade där var någon som jag kände igen sen förr. Det var roligt.
Sen åkte jag en runda bland stugorna på Östra Stranden. När jag är ute och åker med tRULLsan så tänker jag att det är som att gå ut och gå ungefär. Man strosar runt i områden på gator man kanske inte känner igen. Jag åkte till vår långa strands norra ände. Där kan man köra ner ganska långt så att man kommer nära havet.

Jag satt där en stund. Andades in den underbara havsdoften. Det låg en massa tång i strandkanten och den luktade verkligen tång. Och jag älskar dofterna av salt hav,tång och fuktig sand.
Och sanden som brukar vara mjuk och lös var nu hård och platt. Det gick att köra tRULLsan ännu närmre vattenbrynet.
Jag bestämde mig för att åka hem och hämta min mat och äta min kvällsmat vid havet!
Jag tog på mig en extra tröja.vinden var ju lite kylig. Tog loss pumpen ifrån ställningen. Kopplade den till en flaska sondmat och sen tog jag bara med mig det som det var. Stoppade pumpen i jackfickan och hängde maten på handtaget.
Så kom jag på att jag fortfarande hade vin kvar i flaskan. Jag hittade en kaffemugg med lock. Hällde upp det sista vinet i den och tog den med mig. Sen åkte jag tillbaka till stranden.
Där satte jag mig tillrätta i min tRULLsanstol och njöt av havet,doften av tång,vinden i håret och solens ljumma  strålar när den närmade sig horisonten.

Det där är vad jag kallar att ”ladda batterier”. Att samla energi. Att fylla lungorna med kraft.
Livskvalitet.
Ja det blev en underbar avslutning på denna onsdag. En dag som jag varit ovanligt pigg och aktiv. Kanske är det så att när jag får vara här och andas denna salta havsluft och vara precis sån jag är,utan att förställa mig det minsta,då blir jag pigg.
Nu ska jag äta klart (det blir en sen ”middag”) och sen måste jag sova! För imorgon kommer min fåtölj! Kanske redan vid nio🤗
Jag har köpt en matta att ställa den på och gjort plats för den här:

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229