En dag i solen☀️

Vi har haft en otroligt skön dag idag jag och Ebba. Solen har skinit från en nästintill klarblå himmel hela dan och det har fläktat lite lagom skönt. Ebba blev lite rastlös en stund men kunde hitta semesterlunken efter en liten orolig stund. Hon har alltid varit rastlös av sig,hihi. Så jag är lite imponerad av henne som trots allt kunde ligga still såpass länge som hon gjorde idag. Men hon var ganska så trött också. Hon sov ingenting natten mellan lördag och söndag...

Men som tur var så kom hennes kompis (som hon även delar lägenhet med) Julia ner hit i eftermiddags. Hon ska bo hos oss några dagar. De båda tog bussen in till stan. Eftersom de båda är kockar så ville de testa restaurangerna här i Nerja.
När de hade åkt så åt jag min kvällsmat. Tvn funkar inget vidare. Jag lyssnade på min bok. Slappade i soffan lite... Jag tyckte det var för kallt för att sitta ute... Det är inte kallt. Det blåser lite och jag har nog lite solfrossa. Och är trött... Så jag tog ett mycket klokt beslut och gick och la mig. Fast klockan bara är nio. Men jag längtar verkligen efter att sova. Vet inte varför jag är så trött. Jag gör ju ingenting... kanske är det därför..?!! Fast jag är så inställd på att vila härnere så jag känner mig nöjd när jag gör det. Men jag har så ont nedanför min nacke! Mellan skulderbladen... Det gör ont att andas. Så är det som att nånting trycks från baksidan och ut mot struphuvudet. Jag ligger ju oftast i solsängen när jag äter på dagarna. Då vilar jag ju ryggen mot det upphöjda ryggstödet...kan det vara därför???

Här kom en bild på våra otroligt fula solsängar med ännu fulare dynor. Som trots sin fulhet är så sköna så vi vill inte riktigt byta ut dem än... Men frågan är om det är pga dem som jag har så ont..?

Idag har jag ändå försökt att stå upp mycket. För jag vill försöka få lite färg på baksidan. Men jag kan inte ligga på mage!! Jag har aldrig tyckt att det är bekvämt att ligga på mage. Men jag har gjort det när jag just ligger och solar. Fast helst har jag legat på en luftmadrass i vattnet när jag "måste" sola ryggen. För det känner man ju att man typ måste ibland... Jag la mig faktiskt på magen på solsängen en gång idag. Men Hahahaha!!! Nä det går inte!! Det är så fruktansvärt obekvämt!
Och så nånting konstigt!!
När jag låg på magen kunde jag knappt svälja... Det var ännu svårare än vanligt. Jättemärkligt...
Jag har dock hittat ett knep för att ta mig upp ifrån dem själv. Jag drar med mig en av våra järnstolar och ställer den bredvid sängen. Då kan jag liksom klättra upp med hjälp och stöd av stolen
Och klara mig själv lite till!!!
Jag har ätit lite riktig mat!!
Jag köpte färdig gazpacho i tetrapack,ställde in den i kylen så den blev riktigt kall och god. Innan Ebba kom igår så stod jag i köket och hackade lite frukt till sangrian och lite grönsaker till soppan. När hon sen kom så åt vi en otroligt fräsch lunch på terassen. Det var så gott!!

Jag åt lite av det till lunch idag också! Dessutom hade Ebba köpt med sig smörgåsrån till mig! Jippi!! Så i eftermiddags åt jag två dubbla med smör emellan. Mums

Avslutar med bilder från min mysiga frukost på terassen i soluppgången i morse.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229