En bättre dag än på länge!

Jag känner mig så nöjd med mig själv ikväll (hm,det är nästan mer natt..)
På förmiddagen idag städade jag vårt förråd. Man kan ju undra hur det hunnit bli stökigt på den korta tid vi bott här. Men grejen är nog den att vi bara ställt in grejer där utan att tänka på ”var!? hur!?och varför?!” Vi har bara fyllt på...
Och det som såg ut som ett projekt modell större var enklare än jag trodde! Jag kände mig förvånad (och nästan lite besviken..?) när jag blev klar så snabbt.
Det var en skön känsla att ha lyckats med en uppgift som jag från början var tveksam till att jag skulle klara av. Men med lite hjälp av Alma med några lyft och styrka så fixade jag det!
Jag kanske inte är så värdelös trots allt☺️
Men efter den kraftansträngningen så var jag helt slut när det var dags för min lunch. Det var oerhört skönt att sträcka ut i fåtöljen.
Men det är nånting konstigt som händer när man fått tillbaka energin. Orken ökar och man är inte alls lika trött som man brukar. Jag behövde inte ligga där och sträcka på mig och känna mig utslagen och nedräknad. Nej jag hade lust och energi över till att ta fram akvarellfärgerna. Jag förberedde allt som behövs göras innan man klabbar med vatten och färg. Sen lutade jag mig tillbaka i fåtöljen,täckte nedre delen av min kropp med en skyddande duk och så tog jag fram mitt block och alla färger. Och sen låg jag där. Förenade nytta med nöje när jag åt,vilade,målade och roade mig på samma gång! Härligt!
Och nu nöjer jag mig med detta för ikväll. Jag ville så gärna skriva ett positivt inlägg så jag sparar det lite trista till en annan dag!
Godnatt

Gillar