En aktiv dag som gett mig energi!

Ja idag har jag haft fullt upp!! På förmiddagen gick jag runt och pysslade,plockade,dammade och fixade till det lite här hemma. Jag tog mig inte tid till nån långlunch utan åt i lite mer normal hastighet.
Anledningen till att jag ville att vårt hem skulle vara i ordning var att jag fick en fikagäst i eftermiddags. En kompis från gymnasietiden kom för att få den målning hon "beställt". Hon ska ta med den till förskolan där hon jobbar. Jag målade en massa fantasifigurer samt alla bokstäverna i alfabetet. Som jag dock målade in i en massa färgglada krumelurer. Man får anstränga sig lite för att hitta allt.
Jag la ut den när jag ritat/målat klart den men här kommer den igen:


Min kompis la ut bilden på både instagram och Facebook där hon tackade mig för den.
Vilket resulterade i nya beställningar!
Hjälp! Jag blev generad!!
Plötsligt kände jag "oj! vad händer? Finns det folk som gillar det här..? Är det inte bara barnsliga teckningar som vilken 10-åring som helst kan rita..?"
Mina tidsfördriv...
Samtidigt så blir jag jätteglad och väldigt smickrad. 
Men nog känns det lite läskigt....som sagt; jag blir lite generad.
Att lägga ut bilder på nätet känns inte så farligt. Att få likes och positiva kommentarer är roligt och ger mig bättre självkänsla. 
Men att träffa nån som ser mina bilder samtidigt som jag står bredvid är läskigt. Det är mer på riktigt då liksom... Jag blir generad och känner mig jättelöjlig som ritar så barnsliga bilder... Det är nästan lite pinsamt. Trots att de flesta säger att de gillar dem...
Plötsligt förstår jag varför det är lättare för människor att mobba någon på nätet än att mobba personen "på riktigt",i verkliga livet. Det som sker på nätet är lite overkligt på nåt vis. 
Plötsligt har allting ändrats liksom! 
Jag har fått uppdrag. Jag har nånting som ska göras. Helst ganska så snart. Nu gäller det att prioritera.
Jag håller ju på med alla mina gamla foton också. 
Phu...det är mycket nu...
Hihi,fast det är jätteskoj!!
Nu vill jag bara somna så att jag kan vakna snart och få roa mig med allt som jag vill göra!
Tyvärr ska jag på mammografi vid lunch! Skittråkigt...
Men så fort jsg kommer hem igen så....

Detta inlägg skrev jag när jag hade lagt mig igårkväll men av nån anledning så publicerades det inte,det låg kvar i "utkorgen" här nu när jag vaknade. Antagligen var jag för trött igårkväll och missade att fullfölja publiceringen. 


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229