Dubbelbubbel

Vilken lång dag det varit idag... På förmiddagen åkte jag och Lars till Värmamo. Han köpte nya skor på Stadium bl.a. Under eftermiddagen satt jag lite i den underbara vårsolen och så tog jag och Alma årets första kaffe på altanen.


Då kände vi båda att nu är det på gång!! Våren är på väg!! På riktigt!!

Våra grannar har ett spabad. Vi blir ofta inbjudna att bada i det. Nu var det dock ett tag sen det blev av. För nåt eller några år sen kollade vi på Melodifestivalen i deras bad. De har byggt in en TV i sitt bad så det är mysigt att sitta där under bar himmel i ett varmt bad och titta på tv. Även när det är flera minusgrader ute!
I år har det inte blivit av. Men våra grannar tyckte att jag och Lars skulle låna badet ikväll och titta på finalen av Melodifestivalen. De skulle själva nämligen inte vara hemma...
Så vi bestämde oss för att tillbringa kvällen i det varma goa badet! 
Vid halv åtta-kvart i åtta låg vi där! Och med oss hade vi en flaska bubbelvin
Efter några timmar hämtade vi en till...
Det blev dubbelt upp med bubblor!! Både i badet och i glasen! 
Vi satt i badet i mer än 4,5 timme... vi är ganska skrynkliga nuhihi.
Men oj vad skönt det var! Varmt och gosigt. Och bubblorna gör gott mor stela och svaga muskler. Jag känner mig väldigt mjuk och varm nu. Om det beror på bubblorna i badet eller bubblorna i glaset..det vet jag inte... Kanske är det kombinationen!!
Hursomhelst så har kvällen varit underbar! Visst,jag har druckit en hel del bubbelvin men ibland är det liksom skönt... Jag känner mig väldigt avslappnad och har haft en härlig kväll. Mysigt.
Och bubblorna kom både inifrån och utifrån. Dubbelbubbel

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229