DRULLEFÖRSÄKRINGEN!

Jag har varit nedstämd och lite ledsen idag. Anledningen till det tänker jag inte gå in på. Men känslan har funnits inom mig hela dan och gör fortfarande.
Därför har min energi varit låg idag. Jag har inte tagit mig för några större projekt.
Eller,det beror på hur man menar. För idag har min telefon ringt och ringt och ringt. Jag ringde ju själv runt en del förra veckan och idag har de samtalen gett utdelning. Jag var helt slut efteråt.
Men det kändes ändå positivt för nu händer det grejer liksom. Att flytta hem ifrån Halmstad och därmed lägga all stolthet åt sidan,erkänna för mig själv att jag är väldigt sjuk och att det är dags att söka hjälp (och hjälpmedel) på riktigt!!! har verkligen vänt upp och ner på mitt liv!! På ett positivt sätt som tur är!!
Och mitt i allt detta fixande fick jag en ny medlem i familjen ”RULLbert” levererad.
Ja ni vet;min lilla familj med hjälpmedel som jag inte längre klarar mig utan. Först kom BENny - mitt extra ben,min krycka. Och sen kom RULLe - min RULLstol som kan RULLa runt med mig. Därefter kom min bästis tRULLsan! Som tar mig ut och bort ifrån min annars lilla lilla värld. Som låter mig susa runt med vinden i mitt hår och får mig att känna mig alldeles FRI!! Och lycklig!
Men nu är det alltså dags för nästa familjemedlem att flytta in här. Den här ska hjälpa mig att hålla mig på benen. Ja hindra mig ifrån att ramla. Jag drullar ju omkring här hemma annars och glömmer bort att jag är sjuk. Plötsligt gör jag en snabb vändning eller försöker gå fortare än jag behärskar och plötsligt ligger jag där!! Drullputte!
Men med rollatorn kan jag slippa vara rädd och känna mig lite säker. Den kommer förhoppningsvis hjälpa mig att hålla mig på benen.
Ja den kommer att hindra mig ifrån att ramla och slå mig. Den blir som en slags försäkring.
En dRULLeförsäkring!!
Där har vi det!
Får jag presentera den nyaste medlemmen i familjen RULLbert!!:
dRULLe!!

Snygg va?!
Om jag trivs med den och vill behålla den så ska jag få en liten korg till den. En korg där jag kan lägga saker som jag behöver flytta ifrån punkt A till punkt B.
Nu är jag vansinnigt trött!
Måste sova!
Godnatt.

Gillar

Kommentarer