Drömmar....

När man t.o.m drömmer om att kroppen blir allt sämre och att musklerna förtvinas allt mer så börjar man ju undra.... Jag drömde om att jag skulle visa nån att jag inte kom upp ur stolen och det gick åt pipan fullständigt. Ingen kunde hjälpa mig upp.... Sen fortsatte det i sån där typisk ologiskhet med att jag inte kunde ta ett steg upp på vår altan och inte heller kunde resa mig ur flygplansstolen (hur jag nu hamnade i ett flygplan...🤔)
Lika plötsligt satt jag i min tRULLsa långt ute i skogen tillsammans med mina döttrar. Vi skulle plocka svamp. Rätt som det var stod ett lodjur framför oss. Helt orädd. Jag viskade; ta fram mobilerna! Vi måste ta kort!!
Sen tror jag att jag vaknade...
Men det slutar inte där.
När jag låg här och hade kopplat mig till pumpen så började jag slösurfa på mobilen. Jag brukar vilja uppdatera mig på morgnarna genom att kolla Facebook,Instagram,Aftonbladet och Expressen. Gissa om jag blev förvånad när jag scrollade igenom Facebook och jag ser en bild på ett lodjur på lokaltidningens facebooksida!!
Det var nästan lite läskigt....
Ja drömmar är märkliga. Konstiga. Mystiska.
Vad vill de säga oss? Egentligen....?
Varför måste jag t.o.m drömma om att jag tycker att jag blir sämre just nu...? Det räcker väl med att jag lever med eländet när jag är vaken?!
I drömmarnas värld vill man ju att allt ska vara bättre än verkligheten. Det är ju till den man kan fly när livet blir för hårt och för trist.
Men Nädå!!! Sjukdomen har trängt sig in där också!! Jag har ingenstans att fly!!
Måtte målandet fungera så att jag får en liten fristad där åtminstone.
Idag ska jag nog börja lite smått. Jag ritade en bild igår. Den går i en stil som jag tänker mig att min nästa tavla ska gå i.

Detta är en liten test. En övning. Där jag provar mig fram lite. Nu vet jag vad jag inte ska ta med mig till akrylmålningen t.ex. men en del av det jag testat här tar jag med mig.
Kanske måste jag rita en till för att riktigt komma in i det jag vill uppnå...

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229