Det här går inte!

Jag måste göra nåt åt min situation!! Det här går inte längre. Jag orkar inte!!
Jag skjutsade Alma till stationen i Gislaved för hon skulle tillbaka till Jönköping. Precis intill ligger Ica Kvantum och Calles färghall. Just de två affärer som jag behövde besöka idag. Vilket bra sammanträffande!!

När jag vinkat av Alma gick jag in på Kvantum. Lika bra att handla för några dagar. Det blev tre flaskor bubbelvatten. Några kilo apelsiner. Och en massa grönsaker,mjölk och sånt... Bra-att-ha-saker för veckan. Då är det ju ändå bara EN som äter lagad
mat regelbundet här i huset under veckorna. 

Det blev tre pappkassar med varor. Som packades upp på bandet. Ner i kassar. Ner i vagnen. Upp ur vagnen in i bilen. Ut ur bilen upp på vår yttertrappa. Och så in i huset....

Nu står de på hallgolvet och jag skiter i ifall mjölken hinner bli lite ljummen!!

Jag är helt slut!! Jag står inte ut!!

Jag orkar inte med detta längre!!! Jag menar det verkligen. Det här går inte!! Det måste till en förändring. Och den måste jag göra själv! Jag måste börja näthandla. Få varorna hemkörda. Jag MÅSTE!!

Trots att det tar emot. Hela mitt inre känner ett enormt motstånd till att ta tag i det. Jag avskyr ju det där med att fixa,ringa,anmäla på datorn mm...usch!! Det är hemskt!! 

Jag får lite panik och smått ångest när jag tänker på det...det är läskigt.

Men som vanligt så oroar jag mig så vansinnigt för att göra nåt nytt och när jag väl gör det så brukar det bli bra. Och få blir så nöjda som jag!! 

Och när jag ska be om hjälp eller hjälpmedel så brukar jag behöva komma ända ner i botten för att inse att nu måste jag verkligen sluta låtsas,erkänna att jag blivit så mycket sämre och ta till de där hjälpmedlen som finns.

Är jag i botten nu???

Jag tror det...för det var fruktansvärt att handla idag!! Igen!

Gillar

Kommentarer

Eva
Eva,
Du har väldigt långt till botten bara så du vet. Det är hårt att inte klara sig själv men nu ser det ut så här med er sjukdom att ni kan bara inte göra saker själv. Det är svårt att be om hjälp men du är tvungen att acceptera eller gå med på det. Jag har varit med länge nu och vet hur det blir, tro mig.None
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229