Det fattades bara det!!

Jag har haft en jäkla skitnatt!! Har vaknat ideligen! Igårkväll började min hals att svida och göra ont. Jag trodde nog inte att det skulle bli mer än så.
Jag hade fel!!
Hela natten har jag kämpat med att svälja. Som om det inte är jobbigt i vanliga fall... Det svider och värker. Och samtidigt känns det som att huvudet ska sprängas.
Sommarförkylning...
Ja det fattades väl bara det.
Vad trött jag blir. Är det för mycket begärt att få må lite bra?
Att ha ont i halsen är aldrig kul. Men jag kan ju inte äta halstabletter heller. Kanske kan jag krossa några och blanda med kokande vatten. Jag får ju heller inte bedöva halsen helt eftersom det där med att svälja inte funkar som det ska.
Jaja...alltid är det nåt.
Nu har jag ju sovit så dåligt så jag är fortfarande trött. Det känns inte som att jag tillgodosett mig den sömn jag trots allt fått. Då kommer jag att behöva vila mer idag. Och då kommer jag inte att vara tillräckligt trött för att sova ordentligt inatt heller....det blir en ond cirkel.
Så idag gäller det att försöka vara lite sådär lagom aktiv så att jag blir tillräckligt trött inatt. Men hur ska jag orka vara aktiv när jag har så ont i halsen och huvudet??
Det är bara skit med kärringen!!
Känner mig som värsta gnällkärringen. Jag bara klagar o klagar....
Idag gäller det att försöka hitta den rätta balansen⚖️

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229