Det får vara värt allt.

Visst känner jag stressen. Trots att jag egentligen har läget under kontroll. Men det är alltid så här med mig. Jag är ju van vid denna känslan men ändå kryper det i mig av oro...

Jag har tänkt på det där jag skrev innan. Anledningen till att jag skrev det just då var att jag liksom stannade upp och tänkte efter... Jag skickade ju ett sms till Lars som befann sig i rummet intill för att jag kände att jag kommer inte att orka prata lite högre än samtalston och få fram nånting viktigt. Jag visste att han skulle ropa "vad sa du?" och jag skulle behöva upprepa mig. Hela min kropp skrek till mig: "Gör det inte!" För jag skulle inte orka... Det är jättesvårt att förklara...jag märker ju att det låter dumt när jag skriver det... 
När vi sitter tillsammans runt bordet eller i soffan så har jag inga större problem med att prata lite mer och längre. Nej det är när jag måste höja rösten lite eller prata i telefonen som det blir som värst. Då måste jag anstränga mig mer.
Kan detta verkligen komma sig av att några muskler blivit svagare...? Vilka skulle det vara i så fall?? Jag är ju värdelös på anatomi så jag vågar inte säga varken bu eller bä... Jag beskriver hur det känns. Det är fullt tillräckligt för mig.
Jag längtar efter att allt detta är över. Samtidigt som jag tycker det ska bli jätteskoj att fira Almas student!! Det var längesen jag var såhär taggad för att ha fest och kanske t.o.m festa lite själv. Men mest är jag glad för Almas skull!! Hon har kämpat så hårt,varit energisk och hård mot sig själv. Vilket har lönat sig!! Hon kommer att få bra betyg som hon själv är nöjd med. Och det är ju det allra viktigaste!! 
Nu önskar jag att hon ska få uppleva en av hennes roligaste veckor i sitt liv!!
Trots att det gått 33 år sen jag tog studenten så minns jag känslan!! Och hur kul vi hade!! 
Just det önskar jag min lilla dotter nu!
Att ha kul och njuta av detta!!
Och för mig kommer alla krämpor att vara värda det. För mitt yngsta barn ska få en riktig fest som hon kommer att minnas resten av sitt liv!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229