Det får väl kosta...?

Allting har ett pris. Att ha det trevligt och roligt och att få njuta en kväll med nära och kära kostar också... ingenting är gratis här i världen. Att dessutom försöka få till TVÅ kvällar med nära och kära EFTER varandra känns väldigt dyrt... Men just nu känner jag trots allt att det får vara värt det!!

Trots att jag nu ligger i min säng,uppkopplad till min pump med benen upphissade något,och har ont både här och där. Mest ovanför rumpan och ner i det svaga och ömkliga högerbenet. Smärtan är inte trevlig. Den stör mig. Och jag har inte tid med den!!
Jag vill ju stå i köket,laga mat,förbereda och pyssla! Roa mig! kort sagt!!
Jag har smörstekt lammstek som nu står i ugnen på svag svag värme med massa lök,vitlök och rosmarin! Jag ska snart gå ner och ösa den lite. Till det ska jag servera en färdigköpt potatisgratäng,sallad och en god sås. En sås som jag ska lägga ner all min kärlek till mina barn i❤Älskar att laga sås!!
Jag tänker göra lite små tilltugg att bjuda på när de kommer. Nån laxkrustad och nån tunnbrödsrulle kanske. Jag har köpt hem lite olika ingredienser som jag kan leka lite med sen. Jag längtar!! 
Om jag bara hade sluppit ha ont!!
Varför? Varför? Varför?????
Men jag tror det kommer att vara värt det. För ikväll ska ALLA mina barn samlas i vårt hus SAMTIDIGT!!❤större lycka finns inte!!
Så vad gör väl lite smärta då???
Tänker dricka lite vin ikväll. Kanske kan jag smaka lite på lammet,annars får jag väl äta av såsen Det är jag ju i den jag ska lägga min kärlek

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229