Det dunkar i mitt huvud 🔹

Jag vill ju inte vara den dÀr gnÀlliga och jobbiga som bara klagar och ojjar sig över sÄnt som gör ont eller Àr besvÀrligt.
Men vad gör jag nÀr det bara fortsÀtter och fortsÀtter..? Jag mÄste fÄ det ur mig. Det har vuxit och vuxit inom mig nu och jag mÄste lÀtta pÄ trycket. Jag vill verkligen inte beklaga mig till min Àlskade sambo. Han blir sÄ orolig. Han Àr redan orolig sÄ det rÀcker. Han vÄgar knappt lÀmna mig. Och han Àr jÀttestressad över mig och allt som kan hÀnda mig.
DÀrför vill jag inte berÀtta att jag har vÀldigt ont i huvudet efter mitt senaste fall. Bulorna har lagt sig men vÀrken... Den har blivit vÀrre. PÄ ett annorlunda sÀtt. Dels har jag blivit öm uppe pÄ huvudet. En kanske 5 cm i diameter,flÀck mitt uppe pÄ huvudet Àr sÄ öm och den dunkar och bankar. Det gör ont att flytta hÄret just dÀr. För att inte tala om att borsta det...
Sen Ă€r det den största bulan som gör ont. Även om bulan nĂ€stan försvunnit sĂ„ gör det förbaskat ont dĂ€r. Bara jag nuddar lĂ€tt vid huden sĂ„ gĂ„r det som ilningar genom huvudet.
Och sĂ„ Ă€r det bakhuvudet. Hela bakhuvudet pulserar,dunkar och bankar🔹
Att luta sig mot nÄnting sÄsom fÄtöljen eller nackstödet i bilen Àr nÀstan omöjligt. Det gör för ont.
Jag har som minst ont i huvudet och dĂ€romkring ifall jag ligger pĂ„ min högra sida. Men dĂ„ fĂ„r jag istĂ€llet ont i revbenen (ocksĂ„ en följd av fallet) och höften. Ligger jag pĂ„ vĂ€nstersidan dĂ€remot sĂ„ kĂ€nner jag mig bara tom...😱

Gillar

Kommentarer