Det blir en dag i sängen.

Jag mår inte bra idag. Min kropp är i så dåligt skick så jag kan inte annat än ligga ner. Och jag ligger skönast i min säng som jag kan hissa i både huvud-och fotändan. Jag har varit nere och hämtat upp en påse sondmat och bubbelvatten. Nu klarar jag mig. Jag har ju ett ställbart bord som jag kan ha som stöd om jag vill lägga en bok eller ett ritblock ifall jag vill teckna eller måla. Jag längtar ju efter att måla så jag tog fram mina akvarellfärger idag. Halvsatt här i sängen och målade lite. Kul. Men lite för ansträngande. Tyvärr.

Nu ska jag bara ligga här och lyssna på en bok. För jag har gett mig sjutton på att jag ska vila mig i form!! Jag måste göra det!!
Jag har insett att det är enda chansen att bli normal igen. Jag kan inte fuska med det. Hur mycket det än kliar i mina fingrar och rycker i städnerven!! Jag ska stålsätta mig!! Huset är i ett helt ok skick. Det är bara den eviga tvättstugan som är en katastrof! Som vanligt är det där allt hamnar och så småningom måste jag ta itu med det. Men så länge stör det bara mig. Ingen annan ser det. Eller bryr sig.
Så jag kan med (ganska) gott samvete ligga här idag och försöka återhämta mig! 
Kan ju slänga in en bild på dagens första målning. Bara för att...


Den föreställer Alma och just den bilden hade vi på hennes studentskylt. 

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229