DĂ„lig syn...👀

Nu blev det sÄdÀr sent igen.... Vi fastnar sÄ lÀtt i serier jag och min gubbe. Det Àr sÄ enkelt att bara fortsÀtta titta,det ena avsnittet efter det andra. Och rÀtt som det Àr sÄ Àr det sent.
Egentligen Àr det ju inte hela vÀrlden för mig. Jag har ju inget jobb att gÄ till,behöver inte stÀlla klockan. Men jag tycker ÀndÄ inte om att sova för lÀnge. Dessutom sÄ ska jag ju fÄ i mig en halvliter sondnÀring innan jag gÄr upp. Och har jag för hög hastighet,lÄter maten fylla mig för snabbt,sÄ mÄr jag inte bra. DÀrför behöver jag nÄgra timmar pÄ mig att Àta. Helst tre timmar,men om jag vaknar vÀldigt tidigt kan jag reglera hastigheten pÄ pumpen sÄ att det tar uppemot fyra timmar ocksÄ. Ibland vaknar jag redan vid femtiden och dÄ Àr det ju perfekt att koppla mig till pumpen och sen ligga hÀr och slumra i nÄgra timmar.
Det gjorde jag i morse. Jag somnade t.o.m om och vaknade inte förrÀn pumpen pep.
Jag har stÀllt vÀckarklockan pÄ 5:45 imorgon. Klockan nio ska jag vara hos optikern.
Mina ögon har inte blivit bÀttre. De rinner,svider och kliar. De kÀnns svullna och irriterade. Jag ser suddigt och om jag anstrÀnger ögonen kÀnns det som att jag blir stucken av tusen nÄlar i ögonen.
Jag har fÄtt för mig att det beror pÄ mina glasögon. Att det Àr nÄnting med synen som försÀmrats.
DÀrför har jag bokat tid för synundersökning.
Nu nÀr det gÄtt ett tag sen jag bokade tiden sÄ fÄr jag för mig att det inte Àr sÄ farligt...att jag nog överdrivit kÀnslan...att det Àr onödigt att kolla synen...
Men nu har jag bokat tid! SĂ„ dĂ€rför ska jag göra denna undersökningen! Sen kan jag (förhoppningsvis) stryka den orsaken... DĂ„ Ă€r frĂ„gan vad det Ă€r som gör att jag har sĂ„ ont i ögonen...đŸ€”
Nej nu ska jag sova!!
Godnatt.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229