Dagen efter kvällen före...

Jag har mått som om jag varit bakis idag! Och det har jag INTE varit! Vi drack inte en droppe alkohol igår,bara läsk och vatten. 
Men tyvärr är det ju så att för mig så är det "dagen efter" så fort jag gjort nånting utöver det vanliga. Igår lagade jag en massa mat och pysslade i köket hela dan. Det är ju dessutom nånting som jag älskar att göra så det är ju inte ens jobbigt eller motigt på nåt sätt! Det är ju bara roligt och lustfyllt. Det blev ju inte ens sent igår... Och ändå är jag såhär sliten och seg... Jag tycker det är orättvist!! Jag "förtjänar" inte att må såhär.
Hursomhelst så har jag legat i soffan större delen av dagen. Jag tog hand om lite disk på förmiddagen i övrigt har jag bara latat mig. Det fanns massa rester över ifrån gårdagen så jag behövde inte ens laga nån mat. En riktig slappardag med andra ord.
Stackars Lars har nog inte hört vad de pratat om på tv för jag har nog snarkat högljutt. Jag vaknade t.o.m av det själv hihi. 
Det är ju OS just nu. Det intresserar mig inte ett dugg! Jag tycker det är så himla tråkigt. Men jag ligger där i soffan ändå. Och jag har ett block i händerna i stort sett hela min vakna tid där i soffan. Jag ritar och ritar och ritar... Idag har jag inte ritat nånting till bloggen. Jag har bara ritat meningslösa teckningar som avkoppling och tidsfördriv. Här är ett exempel:


Bara kladd.
Förresten så måste jag rätta mig själv. Jag tycker att det där OS-magasinet med Anja och Jessica är lite trevligt. Mest för att jag gillar Anja så mycket. Men det går alldeles utmärkt att rita samtidigt som man lyssnar på programmet. Så kan man titta upp om de nångång visar nåt intressant (men det händer ju inte så ofta!) 
Trots att jag varit så otroligt trött idag så känner jag mig skittrött ikväll. Klockan är inte ens elva men jag ska sova nu. 
Längtar....

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229