Dagen efter!

Jag mår skit! Känner mig så jäkla hängig och är matt och nästan lite yr. När jag är uppe och går så känner jag mig svajig liksom...
Jag var inte helt ärlig med hur det gick för mig igår. Jag hade ju så skoj när jag lagade maten och fick fixa och dona i köket! Jag njöt av att få göra det jag älskar!
Men!!
Jag fick gå och lägga mig flera gånger under tiden. Jag blev alldeles matt och yr. Jag kallsvettades och det knottrade sig i skinnet på mig. Det svartnade för ögonen flera gånger och jag var nästan lite orolig. Jag tog faktiskt febern för säkerhets skull. Men 36,7 kan väl knappast kallas förhöjd temp ens trots att min normala temperaturer är 36,4.
Men jag höll god mig och samtidigt så hade jag ju så roligt! Och jag tror ingen märkte att jag mådde lite sisådär när de satt där vid bordet och jag låg i fåtöljen.
(och ni som känner min gubbe; säg inget om detta till honom!! Då blir han så orolig)
Och idag känner jag mig helt utschasad. Ja nästan bakis! Jag gör inte mer än nödvändigt här idag vill jag lova.
Vi pratade om att åka till stugan ikväll. Jag hade tyckt det vore skönt. Men nu vet jag inte om jag orkar... Vi får väl se helt enkelt.
Jag har ju tagit alldeles för få tRULLsanrundor i år!! Och jag undrar om det inte gått troll (eller ska jag kalla det ”tRULL” hihi) i det!!
När Alma fortfarande var kvar kunde vi inte gå ut så mycket för det var för kallt.
När hon åkt kom bättre väder så småningom. Men då kunde jag ju inte ta mig upp ifrån den. Den var för låg. Därför fick jag avstå mina tRULLsanrundor.
Idag kom kvinnan som har hand om mina hjälpmedel hit och höjde sitsen så nu kan jag gå av tRULLsan alldeles själv.
Läge för en tRULLsanrunda i eftermiddag kanske??
Men gissa vad?!??!
Det regnar!!!
Det är nog inte meningen att jag ska åka på några tRULLsanrundor...

Gillar

Kommentarer