Dagen efter!

Idag har jag försökt vila mig i form efter gårdagens ansträngande utflykt. Det är inte så svårt att vila. Det är nånting som passar mig och framför allt min kropp. Den tål inte för mycket ansträngning. Så är det bara.
Det är till viss del mina IBM-relaterade problem men framför allt så är det smärtan kring bålen som plågar mig efter en sån dag. Om jag förstår rätt så beror smärtan fortfarande på sviterna efter bältrosen som jag hade för ett par år sen. Det är ju isåfall nervsmärtor det handlar om och mot det äter jag värktabletter. De hjälper lite sisådär om jag ska vara ärlig.
Men så hände nånting oerhört positivt som fick mig att glömma och framför allt skita i allt vad smärtor heter!
Vår dotter Alma som kom hit för ett par dar sen (men som bott i mina svärföräldrars stuga) åkte och tog ett antikroppstest. (Hon ska ta ett coronatest i slutet av veckan) Och döm av hennes -och vår!- förvåning när det visade sig att hon har antikroppar!!
Hon var hängig några dar i våras,hade lite feber mm men var inte jättesjuk. Antagligen var det covid hon hade. Fantastiskt!!
Hon frågade särskilt ifall hon kunde umgås med sin mamma som är i riskgrupp och det sa sköterskan att hon kunde! Underbart!
Så ikväll har hon varit inne hos oss och ätit och kollat på film med oss💞 Ååå vad mysigt!! Det var så längesen vi satt och umgicks såhär jag o Lars med våra döttrar.
Igår när vi träffade läkaren och de andra så diskuterade vi hur jag använder hostmaskinen. Jag sa att jag helst ville hosta fyra gånger varje dag. Men de tyckte det var för mycket. Lars har varit inne på att jag kanske triggar igång slembildningen om jag hostar för ofta. Och det höll de andra med om. De tyckte att jag skulle hosta två gånger om dagen,morgon och kväll bara. Jag kände mig tveksam...
Men idag ville jag testa. Och faktum är att jag inte samlade på mig så mycket saliv idag. Är det psykiskt??! Men när jag väl hostade ikväll så kom det upp rejält med slem och saliv. Kanske är det en bra metod trots allt.... Jag testar samma sak imorgon så får vi se.

Gillar