Dagen efter

Det blev ju väldigt sent igår. Och så ingen vila på dan. Jag borde vara helt slut. Men jag vaknade vid fem i morse!! Var uppe på toa,drack lite vatten och kunde till slut somna om. För att vakna vid sju igen... Ingen idé att försöka somna om. Grannen kommer snart och tar med sig Bella ut. Fattar ni så himla snällt?? Jag ska bara gå ner och ge henne mat först. Ja Bella alltså-inte grannen
Jag vet att mitt kök ser bedrövligt ut. Jättestökigt. Men vad gör det?! Det tar jag hand om när jag orkar. Det springer inte ifrån mig.
Jag slarvade med maten igår. Jag glömde bort att koppla mig till pumpen sista gången. Däremot åt jag lite fisksoppa. Läste mitt förra inlägg nyss; soppan innehöll givetvis massa fiskbuljong också!! Annars hade det ju inte gått att kalla den fisksoppa,hihi.
Häromdan när jag behövde koppla av lite så satte jag mig vid matbordet och målade. Jag hade några små canvasdukar,ca A4-format,som jag kände att jag inte skulle använda vid staffliet. De är för små för det. Tycker jag. Så jag la ut min stora plastduk på bordet och laddade upp med akrylfärger och paletter mm. Sen bara målade jag i rent terapisyfte! Och då kom jag på vad jag skulle måla! Presenter till Mammuttarna! 
Vi känner ju varann genom våra barn som alla tävlingsdansat i bugg. Vi har hängt på träningar och vi har farit land och rike runt med  våra barn på tävlingar. Ofta bussresor och dagar längre än ni kan föreställa er...
En gång kläckte nåt av barnen ur sig nåt om dom där "Mammuttarna" där borta. Dvs vi mammor som hejade och höll igång. Sen dess heter vi bara så-det supportande mammagänget! Med lila tröjor på varenda tävling. Med hejaklacksresurser utöver det vanliga! En gång hade nån hört andra säga; "kolla Mammuttarna är här idag! DÅ blir det kul!!"
Vi har haft mycket roligt tillsammans. När våra barn blev lite äldre så blev de ledare för de mindre barnen. Vi mammuttar stod i fiket och sålde fikabröd. Vi hjälpte till med lite allt möjligt runtomkring.
Vi ordnade avslutningsfester för barnen. De fick sjunga karaoke och givetvis dansa mycket. När vi höll på att städa upp efter en fest blev jag lite sugen på att sjunga karaoke. Till mina döttrars stora fasa. Vi var egentligen på väg hem,jag stod där i kappa och väskan hängande över armen. Men gick ändå upp och sjöng Mamma Mia!! Tydligen med handväskan dinglande runt runt... Säkert en rolig syn men sången var nog ingen hit!
Den där bilden har Mammuttarna burit med sig på näthinnan i flera år...
Så när jag nu fick för mig att måla tavlor till dem fick det bli i klubbens färger,gult och lila. Och varför inte en dansande mammut med handväskan i högsta hugg!!?!
Här är resultatet:

Varför inte??!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229