Däckad!

Jag vaknade ganska tidigt,kopplade mig till min pump och somnade om. Jag åt alltså när jag sov. Lyxigt. Jag har gjort så de här dagarna här nere och det fungerar väldigt bra. Jag får i mig tre flaskor om dan och känner mig mätt. Tyvärr inte pigg... och är dessutom inte helt hundra i magen. Om det har med maten att göra vet jag inte,men jag tror inte det. Troligtvis har det med min förkylning att göra. Den blir värre hela tiden.

Jag vaknade av att min pump tjöt efter att jag fått i mig en halv flaska. De tidigare dagarna har jag gått upp efter det men idag kopplade jag loss mig,vände mig om och somnade om igen.
När jag vaknade gick jag upp men kände mig långtifrån pigg. Är tjock i bröstet och i halsen. Att svälja är oerhört jobbigt. Har ändå ett plåster på för att minska salivbildningen... Telefonen ringde och jag fick inte fram så mycket ljud. Är rosslig och hes så det är nog bra att jag är ensam så jag slipper prata.
Att bli förkyld är ju inte särskilt roligt för nån men jag blir oerhört påverkad av en simpel förkylning. Den däckar mig och gör mig så hängig och matt. Synd att jag drabbas så lätt och så ofta... Nu gör det väl inte så mycket när jag är härnere. Här vilar jag ju och tar det extremt lugnt ändå. Förhoppningsvis så har jag nån nytta av det i längden. 

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229