Bra balans.

Jag hoppas att alla förstår att mitt förra inlägg inte var så allvarligt menat. Det var ironiskt och tanken var att det skulle vara lite skoj. Men sant är att jag verkligen kände hur min kropp blivit gammal och att jag inte känner igen mig själv i spegeln. Jag blir ibland bara så trött på allt och då blir jag tramsig... Kanske är det ett försvar..? Med lite humor och ironi så blir det inte riktigt lika dystert och eländigt.

Hoppas inte någon tar illa upp...
Jag har fått gjort en del nytta. Jag har bl.a varit ute och handlat. Idag gjorde jag inte riktigt lika många stopp och jag gick inte alls lika mycket och lika långt som sist. Så det kändes ganska ok när jag kom hem och kunde ta det lugnt igen. Inte alls som sist.
Jag och Lars har tillbringat kvällen i tv-soffan! Vi har tittat på fyra avsnitt av en svensk serie som vi helt missat när den gått på SVT. Vi har hört talas om den men då hade den gått ett tag så vi började aldrig. Men nu har vi kollat på tio avsnitt på tre dar!! De fyra sista kollade vi alltså på ikväll! Nu känner jag mig helt tom...saknar den redan!! Jag måste säga att svenska tv-serier är väldigt bra nuförtiden. Vi tittade ju på Gåsmamman tidigare i vinter och nu har vi alltså sett "Innan vi dör". Rekommenderas!! Fruktansvärt bra och spännande serie!!
Det passade ju bra att jag tog det lugnt och bara slappade i soffan ikväll. Jag menar; jag for ju runt en del på förmiddagen och kände att jag behövde vila. Bra kombo!
Men (alltid dessa "MEN"!!) Att sitta / halvligga i soffan gör ont i min ömma punkt i nacken samt en bit ner mellan skulderbladen. Att det där aldrig ska gå över!!
Annars har det gjort mig gott att sitta ganska still i soffan ilväll. Jag behöver det ibland.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229