Blandade känslor!

Skriv inläggstext 

Alma och Ken på väg till balen! Som stolt mamma stod jag där och fällde en tår när min fina dotter och hennes barndomskamrat Ken kom och gick uppför gågatan i Gislaved. Så tramsig man är va?

Vi trotsade regnet och tittade på alla dessa fina ungdomar på väg till sin studentbal. Det är alltid trevligt att se dem. 
Vi körde även upp till Höganloft (ja där både Ebba och Alma jobbat) som är en restaurang vid foten av södra Sveriges högsta berg Isaberg. Där ska balen hållas och dit kom alla baldeltagarna i en strid ström i både sportbilar och limousiner.
Sen åkte vi hem. Och sen dess har jag legat i min säng!! Jag är helt slut och jag har så ont i min kropp!! Att ramla och sen gå så långt som jag gjort idag är på tok för mycket för mig!! Kanske t.o.m för vem som helst... Jag är helt slut i min kropp!! Har ont på så många ställen att det inte går att skriva ner dem alla! 
Jag ligger i min säng och låter pumpen fylla mig med näring och energi! Jag kommer antagligen inte ha nån nytta av det ikväll men förhoppningsvis så har jag det imorgon.
Ebba satte sig i bilen och lämnade oss för köra tillbaka till Göteborg. Hem.
Så nu är vi själva hemma jag och Lars. Det är tomt och tyst. Dessutom ligger jag på övervåningen och han sitter i tv-rummet. Jag är så sliten så jag skulle kunna gå och lägga mig nu. Lätt! Men det känns lite tidigt... inte ens halv åtta... Jag får nog gå ner och vara lite social och kolla på tv en stund sen.
Men nu till nånting väldigt väldigt tråkigt!!!
Jag är sjukt besviken och lite ledsen.
Jag fick ett mail här tidigare. Den där kursen jag anmält mig till är inställd!! Det var för få anmälda.... 
Det finns möjlighet för mig att gå den i augusti. I Jönköping!!! Men det vet jag inte om jag vill. Eller klarar av. Det var ju så bra att den var i just Gislaved. Jag vill ju helst inte ge mig iväg så långt. Och om jag skulle gå kursen i Jönköping så skulle det bli en timmes resa dit. 6 timmars kurs. Och så en timmes bilresa hem igen. I två dagar. Efter varandra!!
Det känns motigt...
Ikväll är jag mest besviken. Jag har ju längtat så!! Haft nedräkning.... Känner mig nästan lurad. Det känns riktigt tråkigt...

Gillar

Kommentarer

Brita%252525252525252520larsson%252525252525252520
Så fin eran dotter är. Såg när hon skred uppför köpmangatan. Nu är det över nu kan ni ta det så lugnt.None
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229